Izvor: kurir.rs
25.11.2023 u 14:24
0

„ALARMANTNO“: Mask smatra da će SAD biti u problemu zbog podrške Ukrajini

Američki milijarder Ilon Mask smatra da je nestašica municije u SAD alarmantna.

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu je, naime, reagovao na objavu biznismena Dejvida Saksa koji je istakao nerešen problem nestašice municije u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Prvi put se o nestašici municije u SAD pisalo pre godinu dana. Još nismo rešili problem. Deindustrijalizacija je uništila američku ratnu sposobnost, međutim, zahtev političara za novim ratovima nikada nije bio veći – napisao je Saks na svom profilu na društvenoj mreži X.

PESKOV SE PRETVORIO U ILONA MASKA – OVO JE NEMOGUĆE? Ceo svet povikao „ISUSE, šta se dešava?“ (VIDEO)

Saks je ranije sugerisao da je „najluđa stvar“ u ukrajinskom sukobu to što SAD ne mogu da proizvedu municije koliko i Rusija iako troše 10 puta više novca na vojsku!

Mask je u komentarima napisao: „Alarmantno“.

printscreen/x

Zapadni mediji sve češće pišu da su SAD i EU počele da se zamaraju ukrajinskim sukobom i da podrška kijevskom režimu slabi. NBC navodi da američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa Кijevom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom.

Milijarder je nedavno rekao da misli da bi vojni sukobi na Bliskom istoku i u Ukrajini mogli da prerastu u treći svetski rat i sugerisao da američka vojna moć nije ono što je nekada bila u poređenju sa drugim globalnim silama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter