Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 09:33
0

AMERIČKI KONZERVATIVCI BESNI NA ZELENSKOG: „U Belu kuću došao u trenerci, kao neki istočnoevropski mafijaš!“

Mnogi američki konzervativci i njihovi medijski portparoli uvereni su da odelo čini čoveka, čak i čoveka u višemesečnom ratu. Među njima je neverovatan broj lažnih moralista koji su ukrajinskog predsednika gađali motkama i kamenicama jer je došao u Belu kuću da se sastane sa američkim predsednikom Bajdenom bez uobičajenog protokolarnog tamnog odela.

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG POSETE UKRAJINSKOG PREDSEDNIKA VAŠINGTONU: Zelenski tražio garancije bezbednosti u slučaju bekstva

 Šefovi stranih država obično nose svečaniju odeću prilikom posete Beloj kući, Zelenski je u posetu došao u nekoj vrsti vojne uniforme, kao što je to činio tokom svih javnih nastupa od početka ruske agresije u februaru. Ovakvim kodeksom oblačenja prvi čovek Ukrajine poručuje celom svetu da su u njegovoj zemlji pitanja života i smrti ispred svih drugih i da čvrsto stoji uz svoju naciju, koja svakodnevno oružjem brani golu egzistenciju.

Međutim, navodno je mnogim članovima Republikanske partije veoma zasmetala njegova odeća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Donald Tramp Junior je jedan od prvih koji je nanišanio Zelenskog u vojnoj košulji, nazivajući ga „kraljicom blagostanja“, a nekoliko sati kasnije navodno provokativna odeća prvog čoveka Ukrajine postala je masovna opsesija američke desnice.

„Ovaj nezahvalni kreten nema pristojnosti ni da obuče odelo u Beloj kući, niti ima poštovanje prema zemlji koja finansira njegov opstanak“, napisao je na Tviteru poznati konzervativni medijski radnik i osuđeni plagijator, Njuzmaks. voditelj Benni Johnson. Dodao je i da „sva istočnoevropska prevarantska mafija nosi trenirke”, kao i da su „Ameriku posramili njeni lideri koji su seli sa takvim čovekom”.

„Znam da je rat, ali Zelenski nije napadnut“, takođe je tvitovao konzervativni finansijski komentator Piter Šif. Nije logično doći u SAD privatnim avionom američke vlade i biti doveden u Belu kuću u terenskom vozilu sa vozačem, a opet biti u trenerci“.

Pisac na konzervativnoj veb stranici Breitbart Vendell Husebo takođe je ponovio da „45 milijardi američkih dolara zahteva malo više modnog poštovanja.“

A politička urednica Breitbarta Ema-Jo Morris je tvitovala sličnu poruku, da „Zelenski može da u sred rata leti do SAD, a ne može da nosi pristojno odelo.“

Konzervativni podkaster VF Kastro zamerio je Zelenskom i njegovoj supruzi da su već pozirali u modnim časopisima usred rata, a da Bela kuća nije bila dovoljno dobra da bi mogli da nose pristojnu odeću.

Libi Emons, glavna urednica konzervativnog novinskog sajta The Post Millennial, takođe smatra da je Zelenski sa svojom zelenom košuljom osramotio Belu kuću više nego Donald Tramp svojim „retardiranim, destruktivnim i civilizacijski nazadnim petogodišnjim mandatom“.

Najluđi napad na Zelenskog potpisuje voditelj „Trumpian” Fok News-a Džon Roberts, koji je pred višemilionskom publikom rekao pred TV kamerama kako postoje osnovane sumnje da je Volodimir Zelenski nosio istu odeću kao i prilikom posete gradu Bahmutu na prvoj liniji ukrajinskog fronta samo dan ranije. Roberts je, drugim rečima, upozorio prisutne da je lako moguće da se ukrajinski predsednik u međuvremenu nije ni oprao ni presvukao.

Redak glas razuma iz konzervativnih redova upućen američkim „putinofilima” pripada Riku Vilsonu, republikanskom strategu i suosnivaču Linkoln projekta.

On je na Tviteru jasno poručio „modnim mačkama“ među svojim partijskim kolegama da su svi oni koji napadaju Zelenskog zbog novog paketa finansijske pomoći ili navodnog nepoštovanja SAD jer ne nosi odelo zapravo pristalice ruskog lidera Vladimira Putina. i da žele Ameriku u ovom ratu na ruskoj strani.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter