Izvor: Sputnjik
03.08.2023 u 22:04
85

U ISTORIJI NEZAPAMĆEN AMERIČKI ULTIMATUM: RUSKO pitanje hoće da reše BEZ RUSIJE, ucenili ovih 30 ZEMALJA – evo o čemu je reč

Rat koji je Zapad pokrenuo protiv Rusije u Ukrajini ne može se rešiti bez učešća Moskve i bez uzimanja u obzir njenih bezbednosnih interesa. Takođe, ima mišljenja i da je cilj mirovnog samita u Džedi da „pogura“ Rusiju ka pregovorima sa Kijevom, a da Vašington to pokušava da postigne „tuđim rukama“ i uz pomoć ruskih saveznika i prijatelja iz BRIKS-a.

Po mišljenju stručnjaka, predstojeći samit u Saudijskoj Arabiji, na koji je pozvano 30 zemalja, ali ne i Rusija, samo je pi-ar akcija Zapada, koji svim silama pokušava da nametne svoju agendu svetskoj zajednici.

(UDARNO) POTPUNA KAPITULACIJA UKRAJINE: KIJEV na KOLENIMA, JURIŠNICI se MASOVNO PREDAJU RUSIMA – PODIGLI BELE ZASTAVE (VIDEO)

 – Mislim da u poređenju sa prethodnim sličnim samitima nikakve razlike neće biti i, u principu, sve rezolucije i zahtevi ovog samita svodiće se na ultimatum Rusiji, koja nije pozvana na samit. Nije sasvim jasno kako se o mirovnom rešavanju konflikta može razgovarati bez jedne od strana u sukobu. To znači samo jedno – da je namera onih koji se tamo okupe da stranu koja nije pozvana prinude na nešto ili da, u najmanju ruku, izignorišu njene interese – na primer, bezbednosne, koji su veoma važni za našu zemlju… Stoga, na ovaj samit gledam potpuno spokojno, jer je svima jasno da neće biti rezultata, a sukob će se nastaviti. Samit se održava isključivo u propagandne svrhe, kako bi se kasnije optužila Rusija da ne želi da ide putem mira – ističe Bogdan Bespaljko, član Saveta za međunacionalne odnose pri predsedniku Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

85 thoughts on “U ISTORIJI NEZAPAMĆEN AMERIČKI ULTIMATUM: RUSKO pitanje hoće da reše BEZ RUSIJE, ucenili ovih 30 ZEMALJA – evo o čemu je reč”

  1. amerokanci. su poznati po tome ,,,neces milom oces silom,,, i to se zove demokratija ko je lud i corav moze da im veruje ,,ja ne,,,

    249
    11
    Odgovori
  2. Prljave igre uvek u opticaju.Ameri su za to vekemajstori.Sve ratove pokretali i sve izgubili.Zaista su neverovatni. Kome zakon lezi u topuzu tragovi mu smrde necovjestvom.Koliko istine

    185
    13
    Odgovori
  3. Budaletine. Navijate u komentarima ko na utakmici. Tamo ljudi ginu U Rusiji 2% navijača za Putinov bolesni rat… A najgluplji način je na koji vrijeđate Ukrajince koji su napadnuti…

    23
    212
    Odgovori
    • Da zaboravili ste da su ukrajinci prvo napali rusko vijekovno prebivalstvo u ukrajini da su u jednoj crkvi žive vjernike spalili i vi ih žalite Zar ne slušare Zapad i zelenskog koji svoim iskrivljenim lažima pljuje po rusiji i ruskom narodu.Zelenski igra onako kako amerika i nato pakt sviraju.To sa čim se zapad služi je vidljivo na našim prostorima pogledajte jednu koincidenciju šiptari imaju pravo da se nasilno odcepe od srbije i da stvore veliku albaniju amerikanci i nato agresor srbima ne daju pravo na samoopredelenje i odcepljenje kakva je toameričko zapadna demokracija nikakva .Zanima me zašto taj licemjerni zapad nema iste aršine ista prava za sve narode na planeti ne oni će unutra neke države podupirati nasilnike samo da tu zemlju rasture ti su radili godinama po celoj planeti.Zašto.niko od njih nije osudijo natovsku agresiju na jugoslaviju na srbiju libiju siriju avganistan irak ne.Zapadni fanatici misle da su oni ceo svet sa takvom ignorancijom mnogih država i naroda dovode mnoge narode u ponižavajući položaj i tako vrše diskriminaciju i pljačku mnogih malih zemalja i njihovih naroda.Eto živi primjer mali niger oni su doveli dondržavnog udara permanentnim mešanjem u unutrašnje poslove tih zemalja.Nedopustno je da bilo ko odlučuje u ime nekog naroda i države posebno kad se u te stvari nepozvani odmah uključe najveći raspirivači laži mržnje i kavgi .Daleko je amerika i njeno rukovodstvo od civilizovanog sveta što se svakodnevno gleda po njihovim ciničkim lažima i obmanama.Sve zlo na planeti potiče od rehabilitovanih nacista i fašista.Oni krše.medjunarodno pravo stvaraju konfuziju u mnogim zemljama dele veća prava nasilnim manjinama a ponižavaju državotvorne narode to je nedopustno ali ameri takvu diskriminatorsku politiku vode prema mnogim državama i narodima.

      74
      4
      Odgovori
    • Bolesni rat protiv moje zemlje- Iraka,Libije Sirije itd nisu poveli Rusi.ps Zbov nemira Hrvatskoj ,Bosni na Kosovu bonbardovase i moje selo Zapadna Srbija i ako ni jrdan mestanin nezna gde su navedena zarista.Otac ,Majka mi umrese od Raka sad je na mene red.Dobro jutro vam zelim.

      46
      2
      Odgovori
    • Ne nego da im držimo stranu. Dali si ti normalan pa samo ustaša i fašista može da podržava sledbenike slične njemu. Ali tebi kao ustaši je to normalno

      33
      2
      Odgovori
    • Ja koliko citam niko nije vredjao Ukrajince vec politigu i strategiju ne amerikanaca vec njihove politicke elite i velikih americkih tajkuna, koji zarad novca i moci izazivaju u celom svetu ratove, puceva i svrgavanje vlasti i postavljanje marionetskih vlada.

      28
      1
      Odgovori
    • Kad su ginuli u iraku, avganistanu libanu, libiji, somaliji, vijetnamu i barem jos u 30 drzava od strane amerike, cutalo se a sad svi prodane duse se mnogo sekirate za ukrajince. Niko ne zali i ne prica o pačestincima koji ginu od strane izraela

      27
      0
      Odgovori
    • Nisi u pravu rusi su čekali 8 godina da se provede mitski sporazuma t je bio evropski trik da naoružaju ukrajinu.ruxkom narodu su ukinuta sva prava.seca li se neko zapaljenih 60 civila u odesi.ne niko.doslo je vreme za naplatu zločina.

      29
      1
      Odgovori
    • Vrlo je ružno nekoga zvati budaletinom zato što navija za onog koji se tebi ne sviđa. Pomisli kako tebe zovemo mi „budaletine“ .Poštuj tuđa mišljenja

      7
      7
      Odgovori
    • Ne mi ne vredamo Ukrajinu niti ukrajince mi smo spremni vredati tebe koji bi da nam solis pamet ,a nisi sposoban ni sebe da presaberes i nesto sto je logicno da usvojis kao nesto sto normalno a realno.

      14
      2
      Odgovori
    • Ukraimci ratuju za interese SAD i NATO,Rusi nisu imali izbora vec da pokrenu vojnu operaciju(bolje to izvan svojih granica)nego da docekaju rat u Rusiji!SAD i NATO ako zaista zele mir treba da prestanu sa davanjem vojne pomoci ukraincima i rade na postizanju mira.Treba da bude jasno svima da Rusija ne sme da dozvoli da bude porazena! Onda razmislite dobro kako se moze doci do mira ili do unistenja covecanstva zbog atomskog rata!!!

      24
      1
      Odgovori
    • Nemoj da matis gluposti kad od nosa dalje nista ne vidis. U svaku zemnju ima vise od 20% koi su za Putina i njegovu politiku alooooi. Dalsi toliko glup ili totalno nepismen pogledaj samo u Afriku koliku popularnos ima Putin vise nego Solc u Nemackoj,Makron u Francuskoj,a da ne govorimo o Berbokovu,Ursulu i Borelja. A Putin u Rusiju ima 88% kou su za Putina jer da nije to istina anglosaksonci su milijarde potrosili kako bi podstikli nemire ali neide i nemogu procitaj malo bice bolje za tebe naucices nesto.

      12
      0
      Odgovori
    • Ili si glup ili bolestan? Ako neko Ruse ubija i proteruje iz veštačke države zvana usraina, šta ti treba da radiš kao predsednik velike države i najjače nuklearne sile? Usrainu su napravili boljševici, kao komunisti bosnu, rvatsku, sloveniju.

      5
      0
      Odgovori
    • E moj Marek,,koju ti dioptriju nosis u naocalama i ciju pamet si nasledio,,,pogresno vidis i jako pogresno razmisljas,,,“na krivom si putu“pa probaj da se ispravis,,,eto tako,,,

      0
      0
      Odgovori
    • Marek očigledno di neobavesten, a malo i pruglup. Ko ti je rekao da su Rusi napali jadne NACISTE u Ukrajini. Nebavesteni rat je počeo 2014 putem na Majdanu u režiji SAD-a tj glavni izvođač radova.

      3
      0
      Odgovori
  4. Амери и западне подгузне муве су тешке психопате. Тражити преговоре без стране и сукобу је врх лицемерства. Нити их је стало до Украјине, нити до мира. УУ игри је профит који ће им – кад- тад доћи главе. Свет неминовно срља у нуклеарни рат који се ближи и тада нема повратка . Доћи ће сидњо дан, када ће- живи завидеети мртвима!

    19
    1
    Odgovori
  5. Slaven nikako da skuze,da ovi samo brutalnu silu razumiju. Ako si kulturan,vasoitan ili ljubazan oni to kao slabost vide. Kad sam prije 40tak godina poceo zivit na zapadu,ljubazno,kulturno,zamal me kao osobu serie B napravise,al skuzim na vrijeme pa odmah MRŠ,MAKSE MAJMUNE i onda si odmah duper.kako sa covjekom,tako s barodima,drzavama,samo sila brutalna.( kad su mene 1,98cm,127kg u top formi,box trener,pokusali kako nece svakog,ali cim im.pukne preko zuba,odma su ljubazni.

    10
    0
    Odgovori
  6. Nisi u pravu rusi su čekali 8 godina da se provede mitski sporazuma t je bio evropski trik da naoružaju ukrajinu.ruxkom narodu su ukinuta sva prava.seca li se neko zapaljenih 60 civila u odesi.ne niko.doslo je vreme za naplatu zločina.

    12
    0
    Odgovori
  7. Незнам о каквим Америка причате па то су криминалци из Европе који су побегли од закона побили милионе Индијанаца покрали пола света они нису никаква нација!

    20
    1
    Odgovori
  8. FAŠISTIČKA NATO ALIJANSA SE PRERAČUNALA MISLECI DA JE RUSIJA SRBIJA. BICE DA NIJE. POBEDNIK JE RUSIJA ILI NA ZEMLJI NECE POSTOJATI NI JEDNA ZEMLJA ČLANICE NATO OD RUSKOH ATOMSKIH BOMBI. TAKO TREBA DA BUDE.

    18
    2
    Odgovori
  9. Pa ko su ti Ameri koji su pobili Indijance kako znam Ameriku su naselili nrodi tako reci iz celog sveta(mozda
    je medju njima bio i neki tvoj predak) naravno najvise su ljudi iz evrope naseljavali Ameriku i sad su oni svi amerikanci.Nemoj da ti neki predak posalje koje milijonce iz Amerika neces moci da primis nasledstvo od Amerikanca verujem da ce ti se gaditi .

    1
    0
    Odgovori
    • Да ли си ти глуп,или се правиш глуп !? Индијанце побили или протерали а црнце поробили и искористили. Америка и Аустралија у почетку била кажњеничка колонија тј. шљам европски послан преко баре. Нема у њима пуно доброг ,генетика је то. Сигурно има тамо и нормалног света али . . . Неволим да коментаришем а поготово да пишем али био сам баш изазван.

      2
      0
      Odgovori
  10. Valjda ce braca Rusi uskoro da stignu i do nas i da nas denacifikuju. I Srbija mora biti Rusija. Crvena armija napreduje na svim frontovima, samo to ne daju da se objavi. Kriju istinu. Rusija se bori sa 10% snage i pazi da nema razaranja i zrtava. Poznato je da je Ukra poginulo oko pola miliona. Na ruskoj strani nema vise od 500 zrtava i to uglavnom ranjenih. Rusija ima specijalne rakete koje nece da koristi i nista ne mmoze da ih zaustavi. Crvena srmija je najveca sila na svetu!

    1
    0
    Odgovori
  11. Ameri kupiju svakog u svetu za svoje interese, pa i naše ljude. Mnogi su prodane duše, za dinar bi i rođ. majku prdali. Mnogo izmesanih, deca naša prepametna, krvavi danak sprovode vrlo perfidno, unistavajući ekonomije zemalja i rasturom braka sa nikakvim školstvom i brigom o deci. Deca nam odlaze. Budućnost nam se crno pise

    2
    0
    Odgovori
  12. Za neupućene:
    1.Amerikanci(Englezi) su napravili 294,
    rata,pučeva i sl.od 45-e.
    2.Osnovali zajedni sa Njemačkom i Vatikanom,Trilateralu(rušenje Juge,
    između ostalog
    3.Bacili 2 atomske na Japan
    4.Napravili 59 eksperimenata sa atomskom bombom na svom tlu
    5.1972.(CIA), napravila plan za rušenje Jugoslavije,Njemačka provela
    6.U nirnberškom procesu u samom početku,tražili da se sovjetska delegacija povuče sa suđenja kao da nisu imali 25 mil.žrtava(francuzi su npr. imali oko 500 hiljada
    7.Oteli 12,5% teritorije Srbije
    8.Sedam najvećih naftnih kompanija
    ( tzv. Sedam sestara,su zaradile oko 400 milijardi dolara u prošloj godini,JER
    ameri su posrednici i diktiraju cenu.
    Primer:barel,prije rata u Ukrajin je koštao 125 dolara,a na pumama smo točili za 1€,sad barel košta max.80 dalara a točimo za 1,70€(Nemačka).
    O čemz pričamo.
    Elem,poenta BRIKSA: isključiti „petro dolar“ i isti isključiti ka rezervnu monetu u većini zemalja.
    Javite se vi simoatizeri američki,ako imate još nekih putanja,sugestija: misli svojom glavom.Prijatno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter