Izvor: Blic.rs
15.02.2021 u 20:25
0

„AMERIKA STOJI UZ KOSOVO“ Ambasador SAD u Prištini: Radujemo se saradnji s novom vladom

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet saopštio je danas, nakon vanrednih parlamentarnih izbora na KiM, da se SAD raduju saradnji sa novom vladom u Prištini.

Kosnet je na Tviteru čestitao građanima na KiM koji su, kako je naveo, pokazali posvećenost demokratiji i viziju budućnosti.

VAŽNO JE I OVO

Vučić sa Brnabić i Vučevićem:Veliki planovi za razvoj Novog Sada (FOTO)

Makron čestitao Vučiću Dan državnosti

ČEKA NAS NOVI PIK KORONE? Stručnjaci navode PET razloga povećanja broja zaraženih

STIŽU ČESTITKE IZ CELOG SVETA: Predsednik Srbije primio lepe reči od velikih državnika

„Amerika stoji uz Kosovo – i radujemo se saradnji sa novom vladom, kada bude formirana, na zajedničkim ciljevima mira, pravde i prosperiteta“, poručio je Kosnet.

Pokret Samoopredeljenje Aljbina Kurtija osvojio je najviše glasova na jučerašnjim izborima.

Na osnovu 99,12 odsto glasova na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM, koliko je do podneva prebrojala Centralna izborna komisija, Samoopredeljenju je pripalo 47,9 odsto glasova

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter