Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 03:33
0

AMERIKA U HAOSU! Prvi put mobilisana kompletna NACIONALNA GARDA! Tramp sprema JOŠ RIGOROZNIJI POTEZ! (VIDEO)

Protesti u Sjedinjenim Državama koji su počeli kao mirne demonstracije zbog ubistva crnca od strane policajca, a pretvorili se u orgijanje rulje koja pljačka, pali i krade su toliko uzeli maha da su vlasti pribegle najoštrijim merama.

OVO MORATE ZNATI

MIGRANTI KAMENOVALI VOZ! Žandarmerija stigla na lice mesta!

TUGA DUGA 9 GODINA! Još nema istine O BRUTALNOJ EGZEKUCIJI SRBINA SAŠE PEJANOVIĆA u Podgorici! (VIDEO)

UŽAS U SREMSKIM KARLOVCIMA: OVO JE LEKAR KOJI JE DANAS UBIO RODITELJE!

ŠOK U DOBRO JUTRO SRBIJO! ADVOKAT PETRONIJEVIĆ: HULIGANI su napali POLICIJU, A MENE PREBILI (VIDEO)

TAJNA KOJU SMO DUGO ČEKALI! Prirodni SIRUP koji leči mnoge bolesti, a možete sami da ga napravite!

U američkoj državi Minesoti je mobilisan puni sastav Nacionalne garde, prvi put nakon Drugog svetskog rata, posle četiri noći povremeno nasilnih protesta.

Protestuje se zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koji su se proširili na ostale američke gradove.

Flojd je preminuo tokom policijske intervencije u Mineapolisu, kada mu je jedan od policajaca više od osam minuta držao koleno na vratu i pored njegovih vapaja da ne može da diše.

Policajac Derek Čouvin priveden je i optužen za ubistvo trećeg stepena i ubistvo iz nehata.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Guverner Minesote Tim Volc rekao je da je raspoređivanje pripadnika Nacionalne garde neophodno zato što „autsajderi“ koriste proteste da šire haos i da očekuje da će protesti u subotu veče biti najžešći do sada, prenosi Glas Amerike.

– Napadnuti smo. Red mora ponovo da se zavede. Koristićemo punu snagu dobrote i pravičnosti da bi osigurali da se ovo okonča – poručio je Volc i dodao da nasilni protesti „ni na koji način nisu više povezani“ s Flojdovom smrću.

Takođe je rekao da veruje da su „dobro kontrolisana“ grupa spoljašnjih agitatora, pojedine grupe koje se zalažu za supremaciju bele rase i narko karteli krivi za neko nasilje u Mineapolisu, ali nije saopštio više detalja.

Naglasio je i da 80 odsto uhapšenih nije iz Minesote.

General Nacionalne garde Džon Džensen rekao je da su sada aktivni svi pripadnici garde, a da će 2.500 biti raspoređeno do podneva.

Predsednik Donald Tramp rekao je da bi vojska mogla da „veoma brzo“ rasporedi trupe u Mineapolisu, ako bi njihova pomoć bila zatražena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter