Izvor: Tanjug
30.10.2022 u 22:40
0

Andrej Babiš, bivši premijer Češke, najavio je da će se kandidovati za predsednika te zemlje!

Bivši premijer Češke, milijarder Andrej Babiš najavio je da će se kandidovati za predsednika te zemlje.

Babiš je to rekao u govoru prenošenom na televiziji, nakon razgovora sa svojim saveznikom, aktuelnim predsednikom Milošem Zemanom, čiji mandat ističe u januaru, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je objasnio da je njegov jedini cilj „da ljudi imaju bolji život“.

Babiša očekuje suđenje zbog prevare u vezi sa subvencijama Evropske unije od 2 miliona dolara.

Slučaj se odnosi na farmu koja je dobila subvencije EU nakon što je iz Bebiševog konglomerata Agrofert prešla u vlasništvo njegove porodice.

PRVI REZULTATI IZBORA U BRAZILU Bolsonaro u blagoj prednosti u drugom krugu predsedničkih izbora!

Kasnije je Agrofert ponovo preuzeo vlasništvo nad farmom. Subvencije su bile namenjene srednjim i malim preduzećima, tako da Agrofert na njih nije imao pravo.

Konglomerat je kasnije vratio subvenciju. Babiš negira bilo kakvu krivicu i više puta je rekao da su optužbe protiv njega politicki motivisane.

Prvi krug predsedničkih izbora u Češkoj biće održan 13. i 14. januara, a drugi u kojem će se naći dva kandidata sa najviše osvojenih glasova dve nedelje kasnije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter