Izvor: Telegraf
18.07.2022 u 16:34
0

Atina će protestovati što nije obaveštena o teretu u avionu koji je pao u Grčkoj

Atina je saopštila da će uložiti protest jer je trebalo da od Beograda ima ranije informacije o prirodi tereta ukrajinskog aviona Antonov An-12BK, koji je leteo iz Srbije, a srušio se u subotu pored Kavale , prenosi Katimerini pozivajući se na diplomatske izvore.

Navedeno je da će po nalogu ministra spoljnih poslova Nikosa Dendijasa ambasador Grčke u Srbiji uručiti odgovarajući demarš, u vezi sa potrebom da Beograd obavesti grčku stranu o prirodi tereta aviona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napominje se da je u prvim satima nakon pada Antonova došlo do zabune kako oko tereta aviona tako i oko njegovog konačnog odredišta, navodi grčki list.

Kao rezultat toga, područje oko mesta nesreće je evakuisano na nekoliko sati, a rad vatrogasne službe je obustavljen zbog straha da je avion prevozio opasan teret.

MOSKVA PONOVO UDARILA NA „GUGL“ Kompanija kažnjena sa 374 MILIONA DOLARA zbog „sistemskog propusta da ukloni zabranjene informacije!“

Posebno zabrinutost je prouzrokovala nepoznata bela supstanca pronađena oko ukrajinskog teretnog aviona Antonov An-12BK, a zvaničnici vojske i grčke policije, naveli su da je moguće je da beli prah dolazi iz tri izvora (ili nekih od njih) i da ne predstavlja nikakav rizik.

Minitar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u nedelju ujutru da je teret aviona proizvela odbrambena industrija Srbije.

Letelica je poletela u subotu iz Niša u Srbiji, a kupac tereta je Ministarstvo odbrane Bangladeša.

Na ovom području su sada pripadnici bataljona za uklanjanje mina grčke vojske koji rade na uklanjanju i/ili neutralisanja municije koja je rasuta na velike udaljenosti od aviona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Očekuje se da će ovaj posao trajati nekoliko dana i zbog toga će na tom području ostati zabrana saobraćaja, navodi Katimerini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter