Izvor: Tanjug
18.07.2022 u 18:16
0

Kina zahteva od Sjedinjenih Američkih Država da odmah otkažu svoju najnoviju prodaju oružja Tajvanu!

Kina je zahtevala od Sjedinjenih Američkih Država da odmah otkažu svoju najnoviju prodaju oružja Tajvanu, javila je danas kineska državna televizija, pozivajući se na izvor u ministarstvu odbrane Kine.

Pentagon je saopštio da je Stejt department odobrio potencijalnu prodaju vojno-tehničke pomoći Tajvanu u vrednosti od 108 miliona dolara, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kinesko ministarstvo odbrane je u svom saopštenju upozorilo da bi odgovornost za bilo kakvo podrivanje mira i stabilnosti u Tajvanskom moreuzu snosile SAD i poručilo da je kineska vojska spremna da preduzme sve neophodne mere kako bi sačuvala nacionalni suverenitet.

STEJT DEPARMENT ODOBRIO! SAD prodaje oružje Tajvanu za 108 miliona dolara

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter