Izvor: Novosti
02.08.2022 u 16:33
0

AVION U KOME JE NAVODNO PELOSI UŠAO U VAZDUŠNI PROSTOR TAJVANA! Kinesko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo da će žestoko uzvratiti

Povodom sastanka između delegacije Kongresa Sjedinjenih Država koju predvodi predsedavajuća Nensi Pelosi i predsednika tajvanskog parlamenta Jou Si-kuna zakazanog za sredu, 3. avgusta, rastu tenzije, a kinesko ministarstvo spoljnih poslova je upozorilo da će žestoko uzvratiti ako Pelosi dođe na Tajvan.

TAJVAN POJAČAO BORBENE GOTOVOSTI UOČI MOGUĆE POSETE NENSI PELOSI: Kineski ratni brodovi u blizini nezvanične linije podele

Avion ušao u vazdušni prostor Tajvana

Američki avion, za koji se veruje se veruje da je u njemu Pelosi, ušao je u vazdušni prostor Tajvana, javlja Flajtradar. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštila služba, avion još nije počeo da se spušta. 

Pelosijev avion ušao je u takozvanu zonu za identifikaciju protivvazdušne odbrane Tajvana.

Skinuti kamuflažni poklopci protivvazdušnih topova

Kamuflažni poklopci protivvazdušnih topova uklonjeni su na aerodromu na Tajvanu gde se očekuje dolazak Pelosi, objavio je lokalni list Ziju Šibao.

Borbeni avioni tajvanskog ratnog vazduhoplovstva počeli su da prate Pelosi. 

Avion Nensi Pelosi ulazi u kineski vazdušni prostor 

Pelosi uskoro stiže na aerodrom u Tajpeju?

Avion Nensi Pelosi stići će na aerodrom u Tajpeju oko 16:00 po srednjeevropskom vremenu, javio je tajvanski kanal Sanli TV, pozivajući se na podatke policije.

Tajvan ovime potvrdio posetu Nensi Pelosi?

Ono što bi moglo da se tumači kao potvrda da će do posete danas doći jeste poruka koja je vidljiva na najvišoj zgradi u Tajpeju. Naime, na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vide ispisi na zgradi kojim se želi dobrodošlica Pelosijevoj.

– Pelosi, dobrodošla na Tajvan. Hvala ti. Tajvan voli SAD – svetlosnim efektima je ispisana poruka na soliteru. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter