Izvor: Kurir
28.11.2021 u 18:46
0

BAJDEN PREKRŠIO PRAVILA: Kupovao je u prodavnici BEZ ZAŠTITNE MASKE

Američki predsednik Džozef Bajden snimljen je bez zaštitne maske u jednoj prodavnici na ostrvu Nantaket u državi Masačusets, gde je s porodicom proveo praznik Dan zahvalnosti!

Bajden je u radnji u pratnji telohranitelja birao poklone za svoje unučiće ne obazirući se na opasnost od koronavirusa. Na ulazu u radnju nalazi se veliki znak da su zaštitne maske obavezne.

Da situacija bude još gora, predsednik SAD je samo nekoliko sati ranije uveo ograničenja za dolazak putnika iz osam zemalja s juga Afrike, gde je registrovan novi soj koronavirusa omikron, koji je mnogo zarazniji od delta soja. Bajden. koji ima 79 godina, spada u rizičnu kategoriju i primio je tri doze vakcine, mada to nije garancija da ne može da oboli od koronavirusa. SAD je zemlja sa ubedljivo najviše zaraženih i preminulih od korone – 49.077.695 inficiranih i 799.312 umrlih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter