Izvor: Tanjug
09.09.2020 u 16:44
0

BELORUSIJA: Opoziciona političarka privedena zbog IZDAJE!

Beloruska opoziciona političarka Marija Kolesnikova privedena je zbog sumnje da je počinila izdaju, u okviru krivičnog postupka koji uključuje pokušaj preuzimanja vlasti, citirala je danas ruska novinska agencija RIA njenog advokata.

U ponedeljak je objavljena nezvanična informacija da je istaknuta opozicionarka „nestala“, odnosno da su je maskirane osobe ugurale u minibus. 

SAZNAJTE JOŠ

VLADA DONELA ODLUKU! Zamrznute vojne vežbe sa svim partnerima!

MIHAJLOVIĆ: Budite opozicija vlasti, ne uspešnim ženama!

KRAJ MILA: Abrazović, Bečić i Krivokapić potpisali ISTORISKI SPORAZUM! (VIDEO)

Donald Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir!

Informacije su objavljene dan posle masovnih protesta protiv Lukašenka u Minsku tokom vikenda.

SVE O KORONI

PRESEK STANJA KORONE U SRBIJI ZA 9.SEPTEMBAR: Više od milion ljudi testirano!

DOKTOR KON O NOVIM SLUČAJEVIMA ZARAZE U ŠKOLAMA I O RESPIRATORNIM INFEKCIJAMA: Skočile su za 70 odsto

U KOVID BOLNICAMA 28 PACIJENATA: 15 osoba pozitivno na koronu

Beloruski državni mediji objavili su da je Kolesnikova zadržana na granici sa Ukrajinom, prilikom „ilegalnog pokušaja prelaska“, a agencija Interfaks-Ukrajina objavila je da su Kolesnikovu zapravo želeli da deportuju u Ukrajinu, ali da je ona pocepala pasoš kako bi ih u tome osujetila.

Ona je istaknuti lider protesta na kojima se zahteva ostavka Aleksandra Lukašenka nakon predsedničkih izbora 9. avgusta, za koje opozicija tvrdi da su namešteni. Lukašenko negira izbornu krađu.

NE PROPUSTITE NI OVO

YUTA: Evo šta se dešava ukoliko krenete u EGIPAT bez PCR TESTA!

EMOTIVNA ISPOVEST SUPRUGA SILVANE ARMENULIĆ: Evo šta je PEVAČICA imala u KOFERU kada je doživela SAOBRAĆAJNU NESREĆU! (VIDEO)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Crnogorski komentator slavio pobedu reprezentacije uz zloglasnu hrvatsku pesmu koja slavi ubistva Srba (VIDEO)

Maksima Znaka, istaknutog beloruskog opozicionog aktivistu, takođe su na ulici u Minsku presreli i odveli nepoznati maskirani muškarci, tvrde njegove pristalice.

Znak je poznati beloruski advokat, a član je i opozicionog Saveta za koordinaciju. On je jutros trebalo da učestvuje u ranije zakazanom video sastanku, ali se nije pojavio.

Svedoci tvrde da su ga maskirani muškarci odveli niz jednu od centralnih ulica u Minsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter