Izvor: BSC happy portal
31.07.2023 u 13:08
3

Biljana Šahrimanjan – Obradović EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL otkriva ko STOJI IZA NAJVAŽNIJIH POLITIČKIH ODLUKA!

Nakon gostovanja u inforamtivnoj emisiji naše televizije „Aktuelnosti“, politička analitičarka Biljana Šahrimanjan Obradović, koja je i koordinatorka Akademije za rodnu ravnopravnost, odbranu od nasilja i osnaživanje žena, iz Centra za stratešku analizu za naš portal je govorila o ulozi i učešću prvih dama u globalnu ili unutrašnju politiku zemalja.

KAKO AMERIKA KLIMATSKIM ORUŽJEM POKUŠAVA DA VLADA? ALEKSANDAR PAVIĆ ekskluzivno za BSC HAPPY PORTAL (VIDEO)

„ Što se tiče, prvih dama predsednika, one se uvek bave društvenim aktivizmom, bave se humanitarnim radom, prvenstveno su naravno  podrška svojim supruzžnicima. nisu sve uključene javno u politiku. Zato što se iza zatvorenih vrata bave upravo ovim stvarima. To je njihova negde uloga. Pričalo se da kroz istoriju ženezaista imaju ključne uloge na supružnike u donošenju odluka, a tzo je nesumnjivo da imaju politiku. To su sve visokoobrazovane dame, takođe koje razumeju šta znači politika, šta znači svet oko njihovih supružnika, ali oni koji dodonse odluke to su naravno predsednici celo rukovodstvo koje se nalazi oko predsednika“ – dočarala je u dahu i nastavila:

„Oni su tu da dodnose odluke, oni su tu da nama daju smernice i oni su tu koji će da odrede šta i kako bi trebalo u datom trenutku. Ono što jeste zasigurno one natavno predstavljaju i ponekada se nalaze pored svojih supružnika, nekada ne, kako to protokol, zahteva, ali uvek je dobro i pozitivno , da kada pdlčaze u druge zemlje, da prve dame budu upravo pored supružnika zato što jeste još jedan vid odavanja poštovanja prema nekoj određenoj državi i pokazivanje pre svega prijateljstva. Zato se to ne primenjuje u svim slučajevima, zato što protokoli su takvi, da satanci ne podrazumevaju da su prve dame tu, ali što je galvno, Nama su te glavne figure predsednici, oni su tu koji rukovode državom, oni su ti koji obezbedjuju radna mesta, svojim državama. I kompletno političko pozicioniranje svojih zemalja. Kao što mi možemo da vidimo u slučaju Republike Srbije, na primer, koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori u svetu u stvari za poziciju Srbije,da se Srbija što bolje pozivionira, ali isto tako i goposđa prva dama, Tamara Vučić isto možemo da vidimo da je itekako aktivna u društvenim visokim krugovima, da i ona učestvuje na određenim forumima“ – istakla je i dodala:

„Moram da kažem da sada u septembru Jermenija organizuje bezbednosni forum, gde če biti upravo žene lidera predsednika, gde je svoje učešče potvrdila i gopspođa Vučić, da će ona biti tu uključena. To je malo drugačija konferencija koja će biti održana, ali su pozvane prve dame vodećih država u Evropi i Svetu , da učestvuju. Vidimo da su dame došle do tog nivoa da govore i bezbednosnim aspektima. a koje zahtevaju veliku ozbiljnost kako u Evropi tako i u svetu“- objasnila je Biljana za BSC Happy portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “Biljana Šahrimanjan – Obradović EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL otkriva ko STOJI IZA NAJVAŽNIJIH POLITIČKIH ODLUKA!”

  1. Ko slusa ovu biljanu darka onda trebaju da se uhvate ispod ruke sa zenama u crnom nenadom cankom cedom jovanovicem natasom kandic itd pametnom dosta.

    1
    0
    Odgovori
  2. Ova rava iz jermenije k’o Kim Kardašijan.
    Terajte kurce u USA da se „silikonira“ pa se možda neko i sažali a ne njen Obradović koji da krava nosi gaće pičke vid’one bi!
    Eeeee kurtoni!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ova rava iz jermenije k’o Kim Kardašijan.
    Terajte kurce u USA da se „silikonira“ pa se možda neko i sažali a ne njen Obradović koji da krava nosi gaće pičke vid’one bi!
    Eeeee kurtoni!!! 🐑🦬🐂

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter