Izvor: Novosti
20.07.2022 u 07:28
0

BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC TVRDI: Rusija će gurnuti kolektivni Zapad u najstrašniju katastrofu!

Rusija će gurnuti kolektivni Zapad u najstrašniju katastrofu, odnevši potpunu i bezuslovnu pobedu u Ukrajini, smatra bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

PUTIN O SIRIJI: Destruktivna politika Zapada doprinosi terorizmu i separatizmu! Sirijski narod da sam odredi svoj razvojni put bez spoljnog mešanja! (VIDEO)

Uslov za to je širenje specijalne operacije demilitarizacije i denacifikacije na celu Ukrajinu, a ne samo u granicama Donbasa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ako ovo bude potpuna, konačna, neopoziva pobeda, to će konačno uništiti sve planove Sjedinjenih Država, Evrope i NATO-a protiv Rusije – rekao je Kedmi u programu Veče sa Vladimirom Solovjevim.

On je ranije izjavio da ruska vojska planira da potpuno eliminiše Oružane snage Ukrajine i liši Ukrajinu vojske.

– Glavni cilj Oružanih snaga RF je demilitarizacija Ukrajine, što će je ostaviti bez vojske. Takvi planovi su užasnuli Kijev, jer to znači da će ruske trupe biti prinuđene da unište ili zarobe svakog ko je spreman da uzme oružje i suprotstavi se Rusiji – kazao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter