Izvor: Informer.rs/Mondo
25.03.2022 u 19:31
0

Bivši komadant NATO pakta dao užasna predviđanja: Evo gde bi Rusija mogla da pokrene nuklearni napad, nije u Ukrajini!

Putin bi zbog podrške NATO-a Ukrajini i gomilanja snaga u istočnoj Evropi, mogao da pokrene nuklearni napad, smatra Vesli Klark.

Bivši komandant NATO, Vesli Klark upozorio je da bi Vladimir Putin mogao bi da pokrene limitirani nuklearni napad na Poljsku. Klark je takođe za ruskog predsednika rekao da je “frustriran”

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Klark je rekao kako bi ruski predsednik mogao da upotrebi “nuklearno oružje niskog učinka za odvraćanje NATO”.

“A gde bi ga upotrebio? Verovatno ne u Ukrajini, ali možda na mestima za pristajanje ili nekom naseljenom području u Poljskoj”, dodao je.

Istakao je da se to obično radi na ruskim vežbama.

– Način na koji oni postuliraju u svojim vežbama je da ako Rusija počne da gubi zbog podrške NATO-a Ukrajini, odluči da upotrebi nuklearno oružje, a NATO zatim kaže:

– Bože, ovo bi mogao da bude Treći svetski rat, pošto su tako ozbiljni, povući ćemo se – rekao je Klark, prenosi Sky News.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter