Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 20:56
0

„BORBA JE BILA TEŠKA, ALI VREDELO JE“ Mađarski ministar spoljnih poslova Sijarto o najnovijim sankcijama EU protiv Rusije!

„Šesti paket sankcija Evropske unije Rusiji je usvojen, borba oko formata sankcija je bila teška, ali vredelo je“, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

„Bila je duga borba, ali vredelo je opirati se pritiscima i zahtevima glavnih igrača da odustanemo od naših nacionalnih interesa. Vredelo je izdržati i lažne optužbe mnogih evropskih političara i novinara“, naveo je Sijarto na Fejsbuku, prenosi agencija MTI.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da novi paket pravi izuzetak kada je reč o isporuci ruske nafte putem naftovoda, što će, prema njegovim rečima, obezbediti energetsku sigurnost Mađarskoj.

U INAT SANKCIJAMA Rusija povećava proizvodnju nafte!

„Da se nismo borili na način na koji smo se borili snabdevanje naftom bi postalo nemoguće, a privreda i zemlja bi stali“, dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter