Izvor: ALO
27.02.2024 u 13:46
4

BRAĆA DOKAZUJU SVOJU SNAGU A MAKRON MOŽE SAMO DA SE NADA: Izjava premijera ove zemlje šokirala svet, slaćemo vojnike u Ukrajinu

Posle francuskog predsednika Emanuela Makrona, ni premijer te zemlje Gabrijel Atal nije isključio mogućnost slanja vojnika u Ukrajinu. Kako je rekao, Pariz ne može da se pomiri sa pobedom Rusije.

 Ništa se ne može isključiti kada je reč o ratu koji se odigrava pred vratima EU – rekao je Atal za radio RTL na pitanje da li bi francuski vojnici mogli da budu poslati u Ukrajinu.

On je dodao da Francuska ne može da prihvati da bi Rusija u nekom trenutku mogla da pobedi.

RUSIJA I NATO SE MORAJU SUKOBITI I ODMERITI SNAGE: Svet na ivici haosa, oglasili se Kremlj i Stoltenberg

Podsetimo, predsednik Francuske je na pres-konferenciji posle sastanka posvećenog podršci Ukrajine izjavio da se ne može isključiti mogućnost slanja snaga u Ukrajinu, mada o tome nema konsenzusa među evropskim liderima.

Izjava je naišla na burne reakcije među francuskim opozicionim političarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “BRAĆA DOKAZUJU SVOJU SNAGU A MAKRON MOŽE SAMO DA SE NADA: Izjava premijera ove zemlje šokirala svet, slaćemo vojnike u Ukrajinu”

  1. Čudo jedno,mladi peder hoće u rat,samo da li će sa svojim dupetom ili će spremiti građane francuske da ginu na ruskom ratištu. I mnogo jači Napoleon tamo je okončao svoke carevanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter