Izvor: novosti
27.02.2024 u 14:01
3

PUTIN OČEKUJE DIREKTAN SUKOB SA NATO SNAGAMA DA USKORO POČNE: Moskva se ne plaši to je za ZAPAD da se tako oseća

SLANjE zapadnih kontingenata u Ukrajinu dovešće do direktnog vojnog sukoba Rusije i NATO-a, izjavio je portparol predsednika Dmitrij Peskov, komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona.

– U ovom slučaju, ne treba da govorimo o verovatnoći, već o neizbežnosti. Tako ćemo procenjivati. I ove zemlje treba da ocenjuju ove zemlje na isti način i da su toga svesne. I postaviti pitanje da li to odgovara njihovim interesima, a što je najvažnije da li je u interesu građana njihovih zemalja – rekao je predstavnik Kremlja, prenosi RIA Novosti.

On je samu činjenicu da se razgovara o mogućnosti „slanja određenih kontingenata u Ukrajinu iz zemalja NATO-a” nazvao veoma važnim novim elementom.

DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE, SASTALI SE LAJČAK I PERTKOVIĆ: Glavna tema ukidanje dinara na KOSOVU

 

– Svi ostali elementi u govorima francuskog predsednika su na ovaj ili onaj način već izraženi – dodao je Peskov.

On je takođe podsetio da je Makronov stav o potrebi nanošenja strateškog poraza Rusiji dobro poznat u Kremlju.

Istovremeno, Moskva je zabeležila i činjenicu da u Evropi ne postoji konsenzus po pitanju slanja vojske. Peskov je napomenuo da veliki broj zemalja koje učestvuju u događaju u Parizu održavaju „prilično trezvenu procenu potencijalnih opasnosti od takve akcije i potencijalne opasnosti da budu direktno uključene u vrući sukob“.

Makron je sinoć, obraćajući se novinarima nakon konferencije podrške Ukrajini, koja je održana u Parizu, rekao da su lideri zapadnih zemalja razgovarali o mogućnosti slanja trupa, ali da nisu postigli konsenzus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PUTIN OČEKUJE DIREKTAN SUKOB SA NATO SNAGAMA DA USKORO POČNE: Moskva se ne plaši to je za ZAPAD da se tako oseća”

  1. MAKRON JE IZVJECO KAO I BAJDEN. HOCE DA IZAZOVE TRECI SVJETSKI RAT. U SLUCAJU DA FRANCUZI POSALJU VOJSKU U UKRAINU, ODMAH TREBA POSLATI ATOMSKU NA PARIZ. MAKRON MISLI DA CE AMERIKANCI UCI U NUKLEARNI RAT SA RUSIJOM ZBOG FRANCUSKE. NAJVECA GLUPOST U KOJU VJERUJE MAKRON. AMERIKANCI BI SE SAMO SMEJALI KAD BI ATOMSKA BOMBA POGODILA PARIZ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter