Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 12:51
1

BRISEL NE VIDI PRAVE PROBLEME EVROPE: „Migracioni pakt neće biti uspešan“

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Brisel ne vidi prave probleme u Evropi i da je zbog toga, cilj njegove zemlje na evropskim parlamentarnim izborima da „otvori oči Briselu“.

ORBAN IMA JASAN STAV: Prijem Ukrajine u EU koštaće više od 150 milijardi evra

Evropski izbori su u centru političkih ciljeva naredne godine, rekao je Orban i naglasio da Brisel ignoriše probleme s kojima se ljudi suočavaju širom Evrope, ne samo u Mađarskoj.

On je izjavio da je cilj Mađarske na narednim evropskim izborima da „učini evropske lidere sposobnim da isprave greške koje su napravili tokom ove godine“, kao i da je ova godina bila „godina velikih borbi, dok će naredna biti godina velikih planova“, kada će Budimpešta pokušati da postigne značajnu promenu politike Evropske unije, prenosi mađarski MTI.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BRISEL NE VIDI PRAVE PROBLEME EVROPE: „Migracioni pakt neće biti uspešan“”

  1. Iz te kompanije zvane Brisel jedino što vredi je Emanuel Žofre i šta će on tamo .
    Šta oni mogu da vide sem para koje dobijaju , Emanuel Ž. ne deluje da je od te sorte .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter