Izvor: Kurir
13.11.2023 u 11:37
0

BRITANCI DOBILI NOVOG ŠEFA DIPLOMATIJE: Veliki povratak DEJVIDA KAMERONA u politiku!

Bivši britanski premijer Dejvid Kameron, imenovan je za novog ministra spoljnih poslova u okviru rekonstrukcije kabineta nakon što je Riši Sunak, predsednik vlade u Londonu, smenio dosadašnju ministarku policije Sjuelu Brejvermen.

Dejli telegraf navodi da se time Kameron vraća vrh političkih dešavanja i dodaje da je ovakav razvoj događaja izazvao šok u Vestminsteru.

Navodi se da je imenovanje Kamerona objavio Dauning strit broj 10, kao i da je navedeno da će Džejms Kleverli biti novi ministar unutrašnjih poslova.

Politiko navodi da će Kameron, koji je 2016. podneo ostavku na premijersku funkciju nakon što je opcija britanskog ostanka u Evropskoj uniji izgubila referendum o Bregzitu, dobiti doživotnu plemićku titulu u Domu lordova kako bi mogao da bude deo vlade i obavlja funkciju šefa diplomatije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter