Izvor: Kurir.rs
14.07.2020 u 07:47
0

BRITANSKI UNIVERZITET U CENTRU SKANDALA: Desetine žena tvrde da su bile žrtve silovanja

Univerzitet u Sent Endruzu u Škotskoj, jedan od najstarijih univerziteta na svetu, potresa skandal pošto više desetina žena tvrdi da su bile žrtve silovanja i drugih vrsta seksualnih napada u njegovom kampusu, a nekoliko njih za napade optužuje članove kontroverznog bratstva, u američkom stilu.

Univerzitet, koji su pohađali i pojedini članovi britanske kraljevske porodice, saopštio je da će sarađivati s policijom na istraživanju ovih tvrdnji, koje su iznete anonimno na Instagram stranici „St Andrews Survivors“ (Preživeli iz Sent Endruza), prenose mediji.

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

One uključuju više od 20 optužbi studenata za silovanje i još nekoliko optužbi za druge vidove seksualnih napada, fizičkih napada i prisilu.

Većina optužbi usredsređena je na bratstvo Alfa Epsilon Pi, koje niije zvanično društvo univerziteta.

Ogranak ovog bratstva u Sent Endruzu suspendovao je nekoliko svojih članova nakon optužbi.

Ovaj prestižni univerzitet pohađali su princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter