Izvor: Tanjug
18.10.2022 u 15:53
0

Broj poginulih u požaru u Rusiji koji je izbio u devetospratnici nakon što je u nju udario vojni avion porastao na 14!

Broj poginulih u ruskom gradu Jejsku, u požaru koji je izbio u devetospratnici nakon što je u nju udario vojni avion Suhoj-34, povećan je na 14, dok je 19 osoba povređeno, saopštila je pres služba Ministarstva za vanredne situacije.

„Zaista, već ima 14 stradalih“, navedeno je iz Ministarstva, a prenosi agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Guverner Krasnodarske oblasti Venijamin Kondratjev je precizirao da su telo 14-og stradalog pronašli spasioci dok su raščišćavali ruševine.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je juče da se ruski supersonični lovac-bombarder Su-34 srušio u gradu Jejsku na Krasnodarskoj teritoriji, a da su se piloti katapultirali.

Kuleba od Zelenskog tražio prekid diplomatskih odnosa sa Iranom!

Kako je navelo Ministarstvo, prema izveštaju katapultiranih pilota, uzrok pada aviona bio je požar na jednom od motora pri poletanju.

Ministarstvo je dodalo da je požar u zgradi izazvao kerozin koji se zapalilo na mestu pada Su-34.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter