Izvor: Happy BSC
09.05.2023 u 16:47
1

CEO SVET PARALISAN SNIMKOM IZ RUSIJE: Vojnik pada kao pokošen – šta se zapravo dogodilo?

Na Crvenom trgu održana je parada koja je, za razliku od prethodnih godina, bila znatno skromnija, a Kremlj je saopštio da je to predostrožnost posle niza nedavnih bezbednosnih incidenata.

Korisnici društvenih mreža dele snimak ruskog vojnika koji pada na pod nakon što su vojnici pucali u vazduh u znak odavanja počasti palim žrtvama.

BASNOSLOVNE CIFRE ZA KONTRAOFANZIVU? SAD objavile novi paket vojne pomoći Ukrajini

U glavnom gradu Rusije danas se obeležava Dan pobede, koji je jedan od najznačajnijih praznika u Rusiji, kada se ljudi prisećaju ogromne žrtve koju je Sovjetski Savez podneo tokom Velikog otadžbinskog rata 1941-1945, koji je odneo živote 27 miliona ljudi.

Parade Rusa koji su šetali ulicama svojih gradova držeći plakate svojih predaka koji su se borili i poginuli u Drugom svetskom ratu bili su tradicija i prethodnih godina.

Ove godine ovakvih parada neće biti zbog mogućnosti da se na plakatima pojave lica ubijenih u Ukrajini.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak za koji se pretpostavlja da je nastao tokom današnje proslave Dana pobede.

Na snimku se vidi ruski vojnik koji u trenutku kada vojnici pucaju u vazduh da odaju počast žrtvama, pada na pod kao pokošen. Nije poznato da li je vojnik pao u nesvest ili je slučajno pogođen, ali snimak je izazvao veliko interesovanje i brojne komentare korisnika društvenih mreža koji su napisali da je njegov pad zaista simboličan.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CEO SVET PARALISAN SNIMKOM IZ RUSIJE: Vojnik pada kao pokošen – šta se zapravo dogodilo?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter