Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 12:03
0

ČETVRTINA PUTINOVE VOJSKE JE VOJNO NEUPOTREBLJIVA! „Potpuni strateški promašaj, godinama će se oporavljati!“, London likuje zbog ovoga

Ministarstvo odbrane Velike Britanije saopštilo je da je više od četvrtine ruskog vojnog osoblja proglašeno „vojno neupotrebljivim“. U Ukrajinu je poslato otprilike 65% vojske od ukupnog broja pešadijskih jedinica, ili približno 120 bataljona koje je Kremlj isplanirao da iskoristi kako bi ostvario svoje ratne ciljeve.

Kako tvrde vojni analitičari, ruska vojska ne napreduje mnogo poslednjih nedelja. Trenutno se pešadija grupiše na istoku Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potvrde o tvrdnjama britanskog ministarstva odbrane stižu i sa terena gde je zabeležena nestašica goriva za vozila, kao i nizak moral ruskih vojnika. Sve više ima i dezerterstva“, tvrde vojni analitičari.

NACISTA I KOMANDANT PUKA AZOV ZAPOMAŽE! Rusi nas UNIŠTAVAJU, napadaju nas svaka TRI MINUTA, nemamo hrane ni vode

Ruska avijacija kao i specijalne pešadijsko-vazdušne snage su iscrpljene i proglašene „vojno neupotrebljivim“.

„Biće im potrebne godine da se u potpunosti oporave“, izjavili su analitičari.

Prema navodima britanskog ministarstva odbrane, Rusija je u vojnu industriju uložila ogromne količine novca.

„Budžet  ruskog ministarstva odbrane udvostručen je u periodu između 2005. i 2018. godine, a najveća sredstva su izdvojena za razvoj najsavremenijih tehnologija za ratovanje u vazduhu, na kopnu i na moru.

„Očekivalo se da će lako pokoriti Ukrajinu a ispostavilo se da im ta strategija ulaganja u vojnu industriju nije donela veliku prednost na frontovima“, zaključili su stručnjaci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter