Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 11:55
0

NACISTA I KOMANDANT PUKA AZOV ZAPOMAŽE! Rusi nas UNIŠTAVAJU, napadaju nas svaka TRI MINUTA, nemamo hrane ni vode

Ruske snage „neprestano“ bombarduju civile i ukrajinske borce zarobljene u čeličani Azovstalj u razorenom Marijupolju, rekao je zamenik komandanta puka Azov u čeličani, Svjatoslav Palamar.

Napadaju nas non-stop. Tenkovi, artiljerija, vazdušni udari i to svakih tri do pet minuta. U čeličani još uvek ima civila, ali neprijatelj ne prestaje sa napadima“, rekao je Palamar, preneo je CNN.

U nedelju je iz čeličane evakuisano stotinak civila, ali evakuacija planirana za juče nije se dogodila. Palamar navodi da u čeličani nestaje hrane i vode. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve što imamo delimo sa civilima„.

NACISTE ĆEMO U LANCIMA SPROVESTI KROZ MARIUPOLJ! Lider KRIMA uputio zastrašujuće PRETNJE borcima za Ukrajinu

„Ne mogu pouzdano da vam kažem za koliko još dana imamo zaliha, ali mogu vam reći da jako štedimo, i vodu i hranu i municiju. Sve što imamo delimo sa civilima. Ako se dogodi ono najgore i ostanemo bez hrane, lovićemo ptice. Spremni smo na sve“, rekao je Palamar.

Rusija tvrdi da su njihove snage na rubu čeličane i sprovode akciju „čišćenja korak po korak“. Palamar tvrdi da to nije istina. „Trenutno je celo postrojenje pod našom kontrolom. Naša odbrana je postavljena uz perimetar čeličane i držimo se“, rekao je on, preneo CNN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter