Izvor: Novosti
04.05.2022 u 10:19
0

CIA objavila instrukcije za Ruse: Kako doušnici mogu osigurati bezbednost podataka, a da „ne budu uhvaćeni“

Centralna obaveštajna agencija (CIA) objavila je uputstva na ruskom jeziku pomoću kojih se moguće tajno povezati sa obaveštajnom službom SAD i predati joj informacije, piše „Vašington post“, pozivajući se na zvaničnike.

Kako su saopštili zvaničnici za list, CIA je na društvenim mrežama objavila detaljna uputstva na ruskom jeziku o tome kako doušnici mogu osigurati bezbednost prenosa podataka, a da „ne budu uhvaćeni“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konkretno, obaveštajna agencija savetuje da se koristi internet pretraživač „Tor“ koji omogućava anonimno surfovanje internetom, kao i virtuelne privatne mreže ili VPN.

CIA savetuje da se u te svrhe ne koristi privatni računar ili računar sa radnog mesta.

POZNATO ŠTA SADRŽI ŠESTI PAKET SANKCIJA RUSIJI: Novi šamar za Putina i ruske vojne oficire!

„Želeli smo da osiguramo bezbedan način za uspostavljanje komunikacije“, rekao je neimenovani američki obaveštajac koji tvrdi da „Rusi pokušavaju da kontaktiraju CIA“, prenosi „Vašington post“.

Prema uputstvu, doušnici treba da navedu svoje puno ime, zemlju iz koje pišu, zvaničnu dužnost, kao i da preciziraju „kakav pristup imaju informacijama od interesa“ za američku obaveštajnu službu.

Po rečima bivših obaveštajaca, sve te informacije se pažljivo analiziraju i proveravaju.

Kako navodi list, takvim „novim pristupom“ CIA se nada da će dobiti veći pristup zvaničnim poverljivim informacijama Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter