Izvor: Tanjug
08.04.2023 u 09:30
0

NATO U RASPADU: Curenje tajnih informacija!

Ukrajinski lideri su u petak razgovarali o načinima za sprečavanje curenja vojnih informacija nakon što su se na društvenim mrežama pojavili tajni dokumenti u kojima su detaljno opisani napori SAD i NATO da pomognu zemlji u planiranju kontraofanzive protiv ruske invazije

Njujork tajms je u četvrtak objavio, pozivajući se na visoke američke zvaničnike, da su poverljivi ratni dokumenti objavljeni ove nedelje na Tviteru i Telegramu, koji se široko koristi u Rusiji.

Ukrajinski zvaničnik rekao je da dokumenti sadrže „veoma veliku količinu fiktivnih informacija“ i da su postovi izgledali kao ruska operacija dezinformisanja kako bi se posijale sumnje u ofanzivu, za koju je potrebno napredno zapadno oružje.

STIŽE NUKLEARNA PODMORNICA: SAD dolazi na Bliski istok!

 – Ovo su samo standardni elementi operativnih igara ruske obaveštajne službe. I ništa više –  rekao je predsednički zvaničnik Mihail Podoljak u saopštenju.

Kremlj nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter