Izvor: happybsc
24.08.2023 u 11:31
0

DA LI JE U PITANJU ZAVERA SVETSKIH RAZMERA?

Prigožin sleteo u Moskvu drugim avionom? NEMOJMO SE IZNENADITI NOVIM SNIMKOM iz neke afrike, kažu analitičari.

Na društvenim mrežama nakon objave o smrti Jevgenija Prigožina, na društvenim mtrežama pojavile su se špekulacije da je njegova pogibija inscenirana! Naime, na društvenoj mreži „X“ povela se polemika o tome da postoji verovatnoća da je ovo samo Prigožinov plan da nestane. Takođe on navodi i da su na snimcima sva tela obezglavljena i zato veruje da je i ovog puta šef Vagnerovaca iscenirao svoju smrt.

BRIKS DOBIJA JOŠ PET NOVIH ČLANICA: A čak 20 zemalja zatražilo zvaničan prijem

Takođe britanski analitičar , Keir Giles, iz londonskog istraživačkog centra Chatham House, upozorio je: „Objavljeno je da je na brodu bio putnik po imenu Jevgenij Prigožin – ali je takođe poznato da je više osoba promenilo ime u Jevgenij Prigožin, kao deo njegovih napora da zamagli svoja putovanja. Nemojmo se iznenaditi ako se uskoro pojavi u novom videu iz Afrike.’

Još jedna os spekulacija jeste da je šef Vagnera zapravo bio u drugom avionu, a tu tvrdnju potkerpljuju i sa tvardnjama da su tela u stanju u kakvom jesu.

U međuvremenu, kako je vest objavljena, Vagnerove pristalice odale su počast njegovom komandantu ispred bivšeg Vagner centra u Sankt Peterburgu. Putin još nije komentarisao, ali je sinoć prisustvovao obeležavanju godišnjice Kurske bitke..

Iako je uzrok nesreće nejasan, ruski kanali društvenih medija preplavljeni su spekulacijama da je kutija finog vina na brodu zapravo bila prikrivena bomba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter