Izvor: Alo.rs
07.06.2020 u 09:46
0

DIVAC I BOGDAN BOGDANOVIĆ NA DEMONSTRACIJAMA U AMERICI Veliko NE rasizmu i TRAMPU! (FOTO)

Zvezda Sakamento Kingsa Bogdan Bogdanović pridružio se protestima „Black lives matter“ (Crni životi su bitni) u glavnom gradu Kalifornije.

Popularne sportiste prate horde obožavalaca kojima su oni uzor u životnom putu, veštinama na terenu i/ili vrednostima koje prenose.

Bogdan Bogdanović je svojim prisustvom na lokalnom skupu „Black lives matter“ podržao veliko „ne“ policijskoj brutalnosti i rasizmu. Njegov uticaj doseže dalje od SAD, tako da će mladi fanovi širom Evrope i sveta uvideti da i pored čuvene radne etike, ljubavi prema Partizanu i video-igricama Bogdan želi da im prenese lekciju da nije bitno ko je koje boje kože i da zbog toga ne treba da ispašta.

Saigrač Harison Barns bio je jedan od govornika na protestu, Bogdan je snimao delić govora.



Protesti „Black lives matter“ održavaju se posle ubistva Afro-amerikanca Džordža Flojda, kome je policajac deset minuta kolenom stajao na vratu, presekavši dotok vazduha uprkos bolnim jecajima, molbama i vapajima. Dok širom SAD su se demonstracije toliko razbuktale da je bilo i dela obijanja izloga i krvavih sukoba sa policijom. Predsednik SAD Donald Tramp je svedemostrante nazvao razbojnicima.

Mikrofona se latio i gazda Kingsa Vivek Ranadive, u protestoj šetnji su se priključili i Vlade Divac sa suprugom Snežanom, trener Luk Volton i brojni članovi ekipe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter