Izvor: Tanjug
05.08.2021 u 15:33
0

DOKAZANA KRIVICA: Ruski sud proglasio krivim američkog investitora Majkla Kalveja

 Ruski sud je danas proglasio američkog investitora Majkla Kalveja krivim za proneveru po optužbi koju on poriče, u sudskom procesu koji pomno prati međunarodna poslovna zajednica.

VAŽNO:

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja – PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

DRŽAVA PRUŽA PUNU PODRŠKU! Vulin: Srpska policija je spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama kao što je Belivuk-Miljković

TREĆA DOZA VAKCINE: Radi se na uputstvu za davanje buster cepiva, koje je preporučeno osetljivim grupama!

Kalvej, osnivač investicione kompanije privatnog kapitala Baring Vostok čije je poslovanje fokusirano na Rusiju, uhapšen je zajedno sa ostalim rukovodiocima firme početkom 2019. pod optužbom za proneveru u sprezi sa kreditnom firmom srednje veličine Vostočni.

On i njegovi saradnici negiraju optužbe.

Kalvej je rekao prošlog meseca na ročištu da bi presuda o nevinosti u njegovom slučaju bila okidač za priliv milijardi dolara stranih investicija u Rusiju i da bi doprinela otvaranju više hiljada novih radnih mesta.

Američki biznismen je na početku bio u istražnom zatvoru, a kasnije mu je određen kućni pritvor. Državni tužilac zatražio je uslovnu kaznu od šest godina, a sud tek treba da donese odluku o tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter