Izvor: Tanjug
30.06.2020 u 20:38
0

Drama u Turskoj! Tela 5 migranata IZVAĐENA iz jezera!

Spasilački timovi koji tragaju za brodom s migrantima koji se prevrnuo u jezeru na istoku Turske, pronašli su danas pet tela, saopštili su zvaničnici.

Misija potrage i spasavanja, u kojoj su učestvovali helikopteri i čamci, pokrenuta je nakon što je 27. juna nestao čamac koji je prevozio migrante, prenosi AP.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

OTRKIVAMO TAJNU NAJBOLJE ĆEVABDŽINICE: ĆEVAPI KAO IZ SNOVA!

ALBANAC UDARIO NA TAČIJA! Demo Beriša u „Ćirilici“: Tači je OTKAZAO POSLUŠNOST TRAMPU I ZATO MORA U HAG!

ZABLUDE ILI ISTINA: DA LI SE KINESKI ZID VIDI IZ SVEMIRA I KOJA JE NAJDUŽA CESTA NA SVETU (GALERIJA)

POČELA KONTROLA NOŠENJA MASKI U GRADSKOM PREVOZU

Tela pet osoba za koje se veruje da su migranti izvučena su iz jezera danas, navodi se u saopštenju i dodaje da se potraga za ostalim nestalim migrantima nastavlja.

Lokalni mediji preneli su da je čak 50 ljudi moglo biti na brodu kada se prevrnuo po olujnom vremenu. Veruje se da su migranti poreklom iz Pakistana, Avganistana i Irana, navodi se u izveštaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter