Izvor: HAPPY BSC
02.04.2024 u 09:22
0

DRAMATIČNO! TROJE POVREĐENIH UČENIKA U MASOVNOJ PUCNJAVI U ŠKOLI Osumnjičeni uhapšen, policija upozorava građane: „Ne otvarajte vrata!“

U školi u gradu Vantai u Finskoj u utorak ujutro, oko 9 časova se dogodila pucnjava, navodi se u saopštenju finske policije. Finski mediji navode da je troje maloletnika povređeno u ovom incidentu, a da je osumnjičeni, takođe maloletnik, uhapšen.

Velika policijska operacija je u toku u školi Vierta u Vanti, severno od Helsinkija.

„Policija je na licu mesta i istražuje incident. Mole se posmatrači da se drže dalje od oblasti i u zatvorenom prostoru. Vrata ne bi trebalo da se otvaraju strancima“, saopštila je policija.

Finska policija saopštava da je nakon pucnjave ima nekoliko povređenih. Osumnjičeni je uhapšen. Uočeno je veliko prisustvo policije oko školske zgrade,oko koje se takođe okupljaju zabrinuti roditelji.

800 studenata i 90 zaposlenih

Finski mediji navode da školu,koja ima oko 90 zaposlenih, pohađa oko 800 učenika od 1. do 9. razreda.

Direktor škole kaže za Ilta Sanomat da su se učenici i osoblje škole zabarikadirali u učionicama i drugim prostorima i da čekaju uputstva policije.

„Mole se javnost da se kloni tog područja i ostane u zatvorenom prostoru. Ne otvarajte vrata nepoznatim osobama“, napisala je policija na svom sajtu ubrzo nakon alarma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter