Izvor: BSC HAPPY
25.02.2023 u 21:57
0

Džil Bajden najavila Džozefovu kandidaturu za reizbor na mesto predsednika SAD: „Nije završio ono što je započeo i to je ono što je važno!”

Prva dama SAD Džil Bajden dala je jednu od najjasnijih indikacija da će se aktuelni predsednik Džozef Bajden kandidovati za drugi mandat, rekavši da više nema šta da se uradi sem da se odredi vreme i mesto za objavljivanje.

Iako je Bajden već dugo govorio da mu je namera da traži reizbor, tek treba da to ozvaniči, ali trentno se bori da odagna pitanja o tome da li je prestar da nastavi da služi kao predsednik. Bajden bi na kraju drugog mandata imao 86 godina.

„Koliko puta to mora da kaže da bi ti poverovao?“ rekla je prva dama u Najrobiju, drugoj i poslednjoj stanici njenog petodnevnog putovanja u Afriku.

Ona je dodala: „Kaže da nije završio. Nije završio ono što je započeo i to je ono što je važno.”

Kineski novinar oštro kritikovao SAD i Zapad: Dok demonizuju druge zemlje, oni sebe smatraju moralnim arbitrom sveta!

Samog predsednika su samo nekoliko sati kasnije pitali o komentarima njegove supruge, i nasmejao se dodajući:

„Bog je voli. Slušaj, mislio sam ono što sam rekao, moram da završim druge stvari pre nego što krenem u punu kampanju.“

Bajdenovi saradnici rekli su da će saopštenje verovatno stići u aprilu, nakon što se završi prvo tromesečje prikupljanja sredstava, što je otprilike u vreme kada je predsednik Barak Obama zvanično pokrenuo svoju kampanju za reizbor.

Prva dama je dugo opisivana kao ključna figura u Bajdenovoj orbiti dok planira svoju budućnost, a kada su je upitali za komentar, ona se nasmejala i odgovorila: „Zato što sam ja njegova žena“. Međutim, ona je potom odbacila navode da ona ima odlučujući glas o tome da li će se aktuelni predsednik SAD kandidovati za reizbor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter