Izvor: HappyBSC
15.06.2020 u 10:02
0

DŽORDŽ SOROŠ RASKRINKAN U BRUKLINU Milijarderova advokatica, u palestinskoj uniformi, palila policajce (VIDEO)

Dvoje advokata Kolinford Matis (32) i Uroj Rahman (31) navodno su uhvaćeni pri pokušaju distribucije eksplozivnih – Molotovljevih koktela.

Njih dvoje su bacali eksplozivne smese na policijsko vozilo u Bruklinu. Oni su uhapšeni, pa pušteni uz kauciju. Ali, ubrzo su ponovo uhapšeni jer su sudske vlasti osvojile žalbu tužilaštva na mali iznos kaucije posle koje su se našli na slobodi.

– Rahman je pokušala da podeli protestantima Molotovljeve koktele kako bi i te osobe mogle da upotrebe zapaljive uređaje u cilju dodatnog uništavanja i nasilja – navedeno je u američkim medijima svedočenje jednog očevidca o delovanju advokata kojima će se suditi zbog pokušaja ubistva službenika unutar vozila. 

Kako se ispostavilo, Rahman je radila za jedan ogranak organizacije Džordža Soroša, kontroverznog američkog milijardera. Bila je zaposlen u Mada Al-Karmel, koja je anti-izraelska grupa koju finansira bivši nacistički saradnik. Rahman je diplomirala na Pravnom fakultetu na univerzitetu Fordham i 2014. godine se pridružila Mada Al-Karmel kao stažista. U noći napada, Rahman je nosila kefiju, crnu i belu šahovsku maramu prepoznatljivi deo uniforme palestinskih nacionalista.

OVO MORATE PROČITATI

HITNO! ĆIRILICA! Vučić stiže kod Marića (UŽIVO, 21 SAT)

AKO IDETE NA MORE SPREMITE SE ZA OZBILJNE KOMPLIKACIJE: Grci su na granici spremili iznenađenje

ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU: Mališani su mazili vlasničkog psa, a onda ga je neko pred njima UBIO PUCNJEM IZ PUŠKE

Soroš snažno finansira centar Mada Al-Karmel kroz svoje fondacije Otvoreno društvo. Centar je izradio „Haifsku deklaraciju“ koja poziva na „promenu definicije države Izrael od jevrejske države“ i optužuje Izrael da „iskorištava“ holokaust „na štetu palestinskog naroda“.

Kao deo stipendije koju je Soroš podržao u centru Mada Al-Karmel, Rahman je provela nedelju dana sa radikalnom Palestinskom radnom organizacijom.

– Svaki dan uključuje prezentacije i radionice koje vode advokati i zagovornici ljudskih prava, kao i terenske posete Istočnom Jerusalimu, Hebronu, dolini Jordana… – navodi se o ovom centru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter