Izvor: sputniknews.com
28.04.2022 u 17:45
0

ERDOGAN POSLAO SNAŽNU PORUKU! Ovako je ocenio moguće pregovore!

Turska očekuje da će u Ukrajini uskoro zavladati mir, saopštio je turski lider Redžep Tajip Erdogan.

„Želimo da se u bliskoj perspektivi uspostavi mir u regionu. Generalni sekretar UN Antonio Gutereš posetio je Tursku, razgovarao sa nama i otišao u Rusiju. Pozvao me je posle susreta sa Putinom i Lavrovom i rekao da su oni bili pozitivni. Putin je rekao da ih smatra pozitivnim. Putin je takođe rekao da ih smatra pozitivnima, rekao je da je učešće UN (u rešavanju krize u Ukrajini) u pogledu budućnosti“, izjavio je turski predsednik novinarima na konferenciji za medije uoči puta u Saudijsku Arabiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

TURSKA IZNELA SVOJ PREDLOG! Evo čemu se nada Erdogan!

Kako je naveo, on se nalazi u stalnom kontaktu sa Putinom.

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su danas o humanitarnim aspektima situacije u Ukrajini i Donbasu, s osvrtom na nedavno posetu generalnog sekretara Antonija Gutereša Moskvi, saopštila je pres-služba Kremlja. U telefonskom razgovoru Putin i Erdogan su razmotrili razne aspekte situacije u Donbasu i dogovorili se da nastave kontakte. Gutereš se u utorak u Moskvi sastao sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom i s predsednikom Rusije. Prethodnog dana se sastao i s turskim liderom, a u sredu je posetio Varšavu i potom se uputio u Kijev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter