Izvor: Tanjug
16.05.2023 u 07:53
1

NE ODUSTAJE OD LIDERSKE POZICIJE: Erdogan uveren u pobedu u drugom krugu izbora

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je uveren u svoju pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora.

SINAN ĆE ODLUČITI SUDBINU ERDOGANA: Azerbejdžanac drži milione glasova koji će Turskoj doneti novog predsednika

„Pobedićemo na izborima 28. maja, povećavajući procenat glasova dobijenih na izborima 14. maja.“

Ako Bog da, izvojevaćemo istorijsku pobedu“, napisao je Erdogan na Tviteru. Izborna komisija Turske u ponedeljak je zvanično objavila da će drugi krug predsedničkih izbora biti održan 28. maja.

Prema preliminarnim rezultatima prvog kruga izbora održanog u nedelju, dosadašnji šef države Erdogan osvojio je 49,51 odsto, njegov protivkandidat Kemal Kiličdaroglu 44,8 odsto glasova, dok je Sinan Ogan osvojio 5,17 odsto glasova birača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE ODUSTAJE OD LIDERSKE POZICIJE: Erdogan uveren u pobedu u drugom krugu izbora”

  1. Sve sto su obecavali drugi u predizbornim obecanjima ostvarice i Erdogan , ali nece ono sto nije u interesu Turske i Turskog naroda, ovaj covek , Erdogan, ima emocije , pustite vi ljude koji ne povise tom i ne prikazuju emocije mozda ima o tome nesto kod psihologa sto bi rekli , da sada ne pretrazujem Internet sigurna sam da ima , Erdogane Cicka je uz tebe i vise od pola sveta , sgurna sam , a onda kada se pobedi , prst na celo i preispitavanje Gde sam to gresio sada cemo d apopravimo, prvo te proklete zgrade u vezi zemljotresa i dozvole za iste , mada je on mnogo ljudi pozatvarao u vezi toga . Setila sam se gde bi se mogla upotrebljavati Vestacka ineteligencija i gde bi bila zaista korisna , samo tamo gde dolazi do korupcije , to bi bo uspeh za drzave i nesupeh za trpanje novca u svoje dzepove . Sve lepo je zasluzila Turska , da ne bese Erdogana do sada bi bila raspolucena ili na dva a mozda i na tri dela . Srecno u inat ne Vasem protivniku vec ovim azdajama uokolo koji gledaju na Tursku ko macka na slaninu samo jos da Turci postanu svesni toga .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter