Izvor: TANJUG
19.05.2022 u 14:05
0

EVROPSKA KOMISIJA tuži Maltu, a razlog je OVO!

Evropska komisija je saopšila da će tužiti Maltu zbog zakona o godišnjem porezu na promet, po kojem se polovni automobili kupljeni na domaćem tržištu oporezuju po nižoj stopi od polovnih automobila uvezenih iz drugih država članica EU, izveštava Rojters.

U saopštenju se EU se navodi da „to diskriminatorsko delovanje nije kompatibilno sa članom 110 TFEU, koji zabranjuje diskriminaciju uvezenih proizvoda“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Češka, Irska, Rumunija, Slovačka i Španija se našle pred SUDOM PRAVDE EU, a RAZLOG ĆE VAS IZNENADITI!

Komisija je dodala da je zvanično zatražila od Malte u junu 2021. da u roku od dva meseca izmeni zakon i da se odgovorr koji je Malta dala da njihovo obrazloženo mišljenje „smatra nezadovoljavajućim“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter