Izvor: novosti/happybsc
14.12.2022 u 08:27
0

GLAVNI ČOVEK ZA NUKLEARNI OTPAD AMERIKE KRAO PO AERODROMIMA: Bela kuća odbila da komentariše SKANDAL!

Amerikanac Sem Brinton (35), kojeg je predsednik SAD Džozef Bajden postavio kao glavnog stručnjaka za nuklearni otpad u odeljenju za energiju, dobio je otkaz zbog krađe. Brinton je optužen da je ukrao dva kofera na aerodromima u Las Vegasu i Mineapolisu, zbog čega mu je zakazano suđenje za sledeći ponedeljak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pravio se blesav

Sam Brinton, uhvaćen je nakon što je jedna gospođa 6. jula prijavila da joj je nestao prtljag na međunarodnom aerodromu u Las Vegasu, na koji je sletela iz Vašingtona.

Na aerodromu u Las Vegasu Brinton uzeo kofer od 320 dolara, u kojem su bile stvari vredne 3.670 dolara

Kazala je da je samo kofer vredan 320 dolara, te da su unutra bili nakit, šminka, kontaktna sočiva i garderoba ukupne vrednosti 3.670 dolara. Policija je nakon prijave pogledala snimke bezbednosnih kamera sa aerodroma, a Brinton, koji je bio na istom letu sa opljačkanom ženom, odmah im je privukao pažnju zbog specifičnog izgleda.

Kamere su ga snimile kako skida kofer sa trake za prtljag, čita karticu sa podacima o vlasniku i vraća ga nazad, gledajući na sve strane da li ga je neko primetio. Zatim je ponovo uzeo isti kofer i, osvrćući se oko sebe, brzo otišao sa njim. Policija, međutim, nije identifikovala Brintona sve do novembra, kad je jedan od policajaca iz Las Vegasa u medijima video članak o tome da je Brinton osumnjičen za krađu kofera sa aerodroma u Mineapolisu u septembru.

Prema toj prijavi, Brinton je na aerodrom u Mineapolisu sleteo iz Vašingtona, i to bez prtljaga, ali je iz vazdušne luke otišao sa koferom. Sigurnosne kamere su ga uhvatile kako uzima tuđi kofer sa trake za prtljag, skida karticu sa imenom i adresom vlasnika, stavlja je u tašnu i odlazi.

Kad su policajci prvi put zvali Brintona, on se pravio blesav, rekavši da ne zna o čemu se radi.

Bela kuća odbila da komentariše

Bela kuća odbila je da komentariše skandal koji je krađama izazvao Sem Brinton. Bajdenova pres-služba samo je kratko navela da nije reč o političkom pitanju.

I odeljenje za energiju odbilo je da medijima da komentar o Brintonovoj krađi. Nadležni su samo rekli da on više tu ne radi.

Međutim, ubrzo nakon toga, sam je pozvao policiju i priznao da je greškom uzeo tuđi kofer jer je bio mnogo umoran.

Nadležni mu nisu poverovali, te je protiv njega podignuta optužnica. Suđenje za obe krađe zakazano mu je pred sudom u Minesoti, budući da je poslednja krađa bila u Mineapolisu, koji se nalazi u toj saveznoj američkoj državi.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter