Izvor: Sputnjik
20.06.2022 u 16:04
0

„GORI IM POD NOGAMA“ Rusi optužili ukrajinske trupe da koriste civile kao „ŽIVI ŠTIT“ tokom premeštanja!

U fabrici „Azot“ u Severodonjecku u LNR, gde se kriju ukrajinski militanti, nalazi se do 1.000 civila, saopštio je potpukovnik Narodne milicije LNR Andrej Maročko.

„Trenutno broj civila varira do 1.000 ljudi. Želim da napomenem da su na teritoriji preduzeća ‘Azot’ zabeleženi slučajevi kada su se određene grupe oružanih formacija Ukrajine premeštale na otvorenom, skrivali su se iza ljudi kao iza živog štita“, rekao je Maročko za „Prvi kanal“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je precizirao, ukrajinski militanti su puštali ljude, a onda su se oni premeštali od jedne zgrade do druge. Tako su sprečavali savezničke snage da pucaju na njih. Maročko je pretpostavio da takvu taktiku imaju upravo strani plaćenici.

RUSKI „ONIKS“ ZACRNEO NEBO IZNAD CRNOG MORA: Spektakularan snimak lansiranja UBITAČNE hipersonične rakete (VIDEO)

Po njegovim rečima, ukrajinskim militantima, koji se kriju u fabrici „Azot“, „bukvalno gori pod nogama“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter