Izvor: TANJUG
31.05.2022 u 12:28
0

GRČKA POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE: Uhapšen muškarac koji je nosio pušku ispred Parlamenta

Policija u Grčkoj uhapsila je danas 37-godišnjeg muškarca koji je nosio lovačku pušku ispred zgrade parlamenta te zemlje, nakon kratkog obračuna sa pripadnicima policijske taktičke jedinice.

Policajac iz atinske policijske uprave je rekao da je današnji incident trajao nešto više od jedan sat i da niko nije povređen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policajac, koji je govorio pod uslovom anonimnosti do zvaničnog saopštenja, rekao je da su bili angažovani i policijski pregovarači i da je saobraćaj oko zgrade Parlamenta preusmeren neposredno pre nego što je muškarac priveden.

Osumnjičeni, koji je priveden na ispitivanje, nije imenovan u skladu sa grčkim zakonom i identifikovan je samo kao 37-godišnji Grk.

UŽAS U TUNELIMA AZOVSTALJA: Ukrajinci minirali kombi, nađena beživotna tela 152 vojnika

Državna grčka televizija saopštila je da je muškarac seo na strunjaču ispred stražarskog mesta Parlamenta, pre nego što su došli oficiri taktičke jedinice.

Kako navodi američka agencija, bio je to drugi bezbednosni incident u Parlamentu u poslednjih sedam meseci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter