Izvor: Tanjug
10.10.2023 u 17:00
0

Hamas ispunio pretnju, Aškelon na udaru raketa: Teroristi granatiraju grad u kom je na desetine Srba VIDEO

Hamas je danas upozorio izraelske civile da odmah izađu iz lučkog grada Aškelona ili se suoče sa smrću, sugerišući da je novo krvoproliće neizbežno. Kako javlja BBC, kada je istekao rok militanata, čule su se prve eksplozije i udari u Aškelonu. U pitanju je grad u kojem je ostalo nekoliko desetina Srba, a koji je već nekoliko puta do sada granatiran.

ČETVRTI DAN RATA NA BLISKOM ISTOKU: Raseljeno više od 187.000 ljudi, Iran negira umešanost u napad

Kako je Hamasov rok istekao u 17 časova po lokalnom vremenu, moglo se čuti nekoliko glasnih eksplozija, piše BBC.

„Ovde smo u skloništu sa lokalnim stanovnicima. Svi gledaju u svoje telefone i sa nestrpljenjem čekaju da vide šta će se dalje desiti. Čuli smo više praska u poslednjih nekoliko minuta“

Izraelske odbrambene snage objavile su da nastavljaju sa napadima na ciljeve Hamasa u Pojasu Gaze. Poruka je postavljena minut nakon što je istekao Hamasov rok za evakuaciju ljudi iz Aškelona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter