Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 11:02
0

HILARI KLINTON SE POJAVILA U BORDO HALJINI! Na njoj je nosila SKRIVENU PORUKU od koje svet DRHTI, evo šta u njoj piše? (FOTO)

Bivša prva dama SAD i državni sekretar Hilari Klinton je na Met Gali nosila haljinu čiji „skriveni vez“ otrkiva mnogo toga o njoj.

Naime, Hilari Klinton je inspiraciju za Met Gala crpela od žena iz prošlosti SAD koje su uticale na nju. Na haljini koju je Klintonova nosila izvezena su imena žena kojima se divi, kao što su Medlin Olbrajt, Abigejl Adams, Harijet Tubman, Roza Parks, Lejdi Bird Džonson i Klintonove majke – Doroti Rodam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Znao sam da haljina mora da ima nešto lično. Kada neko kao Hilari ide na Met ne može da bude ono samo: „Eno je Hilari, ona ima haljinu“. Smatrao sam da moram dobro da osmislim šta će ta haljina značiti – rekao je za Vogues dizajner Džozef Altuzara.

BIL KLINTON NA SAHRANI MEDLIN OLBRAJT BRUTALNO VREĐAO SRBE! Nije mogao da se suzdrži, isplivala je sva mržnja prema Srbiji (VIDEO)

Ovo je prvi put za dve decenije da je Hilari Klinton prisustvovala Met Gali, a kako je istakla obećala je da će dolaziti na svakih 20 godina.

Govoreći o haljini koju je nosila na gali, rekla je da je pričala sa dizajnerom koji je dao ideju da se uradi vez.

– Ja bih celu haljinu izvezla, ali odlučili smo da izvezemo imena žena koje više nisu sa nama – rekla je Hilari.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter