Izvor: Sputnjik
28.10.2023 u 17:20
9

HOĆETE RAT KRSTA I POLUMESECA, NE BRINITE, SPREMNI SMO: ERDOGAN zapretio DŽIHADOM ZBOG STRADANJA PALESTINACA!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poslao je snažnu poruku na skupu podrške Palestini, koji se održava u Istanbulu, zapitavši zapadne zemlje da li žele „rat između krsta i polumeseca“.

Erdogan je takođe naglasio da Zapad snosi punu odgovornost za krvoproliće u Pojasu Gaze.
„Odgovornost za masakr u Gazi u potpunosti snosi Zapad. Zapade, obraćam vam se! Želite rat između krsta i polumeseca? Zapamtite – taj narod nije umro, taj narod je živ i stoji uspravno. Oni koji smo bili u Libiji, oni koji smo bili u Karabahu, isti takvi ćemo biti i na Bliskom istoku“, rekao je Erdogan.
Ujedno je optužio Zapad da ćutke posmatra na ubistva dece u Pojasu Gaze dok istovremeno „proliva krokodilske suze kada je reč o žrtvama u Ukrajini“.

Turska se sprema da proglasi Izrael „ratnim zločincem“

Turski lider je takođe poručio pred okupljenim građanima da se Turska sprema da Izrael proglasi „ratnim zločincem“.
„Proglasićemo Izrael ratnim zločincem. Pripremamo se za to“, rekao je on i istakao da se u Istanbulu okupilo čak milion i po ljudi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “HOĆETE RAT KRSTA I POLUMESECA, NE BRINITE, SPREMNI SMO: ERDOGAN zapretio DŽIHADOM ZBOG STRADANJA PALESTINACA!”

  1. Kad je zapad bombardovao Srbiju, Turska je učestvovala, Turski avioni su prosipali kasetne bombe po Nišu. E sad odjednom Erdoganu ne odgovara Zapad.

    42
    1
    Odgovori
  2. Tesko izgovorena rijec u ovako slozenom vremenu kakvo je danas moze da se vrati u negativnom smislu kao vumerang onom koju ke izgovorio. Pucko pustu mu koju nuklearku pa da zavrsimo sa ovim vremenom jer ovako kako se pinasamo, nismo ga zasluzili da zivino.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter