Izvor: Tanjug
08.08.2020 u 08:39
0

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

Optužba za represiju i uskraćivanje prava.

OVO MORATE ZNATI

AVION PROMAŠIO PISTU I PREPOLOVIO SE: Najmanje 14 putnika poginulo, 123 povređeno (VIDEO)

NEVREME ZAHVATILO BEOGRAD: Obilna kiša praćena jakom grmljavinom zasipa prestonicu

Muškarac skočio sa zgrade u Novom Sadu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

ŠOKANTNO! Novi detalji o smrti Majkla Odža, dva dana pred smrt primljen na kliniku!

Direktor kancelarije za vezu Hongkonga sa Kinom, Luo Huining, izjavio je da su sankcije koje su SAD uvele protiv njega pokazatelj da on radi „ono što bi i trebalo da se radi za svoju zemlju i Hongkong“, objavljeno je danas na zvaničnoj veb stranici kancelarije za vezu.

SAD su juče uvele sankcije izvršnoj načelnici Keri Lam, bivšem i sadašnjem šefu policije Hongkonga i još osmorici najviših zvaničnika, među kojima i Huiningu, koje Vašington optužuje za represiju i uskraćivanje političkih prava u Hongkongu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter