Izvor: Tanjug
03.10.2020 u 20:24
0

IPAK PRIMIO KISEONIK: Sledećih 48 sati KLJUČNI za TRAMPA!

Nekoliko američkih medija objavilo je da je predsednik Donald Tramp dobijao kiseonik u Beloj kući pre nego što je hospitalizovan.

Njujork tajms piše pozivajući se na izjave dve osobe da je Tramp imao problema sa disanjem u petak i da mu je „pao nivo kisenika“ zbog čega su mu doktori dali veštački kiseonik.

Agencija AP takođe javlja da je Tramp dobio kiseonik u Beloj kući.

Prethodno je na pres-konferenciji Trampov lekar Šon Konli rekao da Tramp trenutno nije na kiseoniku. Doktori su, međutim, odbili da odgovore na ponovljeno pitanje novinara da li je bio na kiseoniku od kad mu je dijagnostikovan Kovid, prenosi BBC.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO, ĐOKOVIĆ – GALAN Kakva scena! Zbog Novakove reakcije prekinut meč

BEOGRAD LEGLO ZARAZE: Od ukupno 107 novozaraženih više od polovine u glavnom gradu

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Ženu pokosio vozač koji je poznaje

DOKTORI OTKRILI TRAMPOVO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo da li je na kiseoniku!

Posle obraćanja lekara koji su rekli da se predsednik Donald Tramp oseća dobro, neimenovani, dobro upućen izvor rekao je da su „predsednikove vitalne funkcije u poslednja 24 sata zabrinjavajuće i da će sledećih 48 sati biti ključni“.

Tramp još nije na putu potpunog oporavka, rekao je taj izvor koji je tražio da ostane anoniman, prenosi CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter