Izvor: HappyBSC
01.04.2022 u 19:52
0

ISPLIVALI DETALJI – KAKO ŽIVI ZELENSKI? Ukrajinski predsednik SPAVA SAMO DVA SATA, izlazi jednom u četiri dana da ga ne bi UBILI – a evo šta je sa njegovom porodicom

Pet nedelja nakon ruske invazije na Ukrajinu, Volodimir Zelenski provodi većinu svojih dana u bunkeru, ali nastoji da ne ostane zatvoren duže od ‘tri ​​ili četiri dana’ kako bi mogao sam da vidi realnost situacije, kažu izveštaji.

Čini se da je ukrajinski predsednik spavao samo „dva sata noću“ poslednjih mesec dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poslednji put je poznato da se njegova porodica krije negde u Ukrajini da bi pobegao od opozicionih snaga, jer se plaši da će njegova žena i deca biti glavne mete na listama za ubistvo.

Prošle nedelje je objavljeno da je Zelenski dao svoj prvi intervju ruskim medijima – čiji državni regulator za medije zabranjuje da se emituju – od početka invazije, pri čemu je pet novinara na različitim kanalima obećalo da će objaviti nemontirani transkript onoga što je rečeno.

„Očigledno je da je Zelenski već 30 dana spavao dva sata noću, ali je odlučio je da izađe i progovori usred teške nesanice – rečeno je u jednom intervjuu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter