Izvor: Tanjug
01.04.2022 u 19:28
0

UKRAJINSKI ZVANIČNIK NEGIRAO OPTUŽBE: Naše činjenice o NAPADU NA SKLADIŠTE NAFTE i ruske tvrdnje se ne podudaraju!

Ukrajinski najviši bezbednosni zvaničnik negirao je optužbe Rusije da Ukrajina stoji iza napada na skladište nafte u ruskom gradu Belgorodu.

U govoru na nacionalnoj TV sekretar Saveta bezbednosti Oleksij Danilov demantovao je ruske optužbe, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Iz nekog razloga oni tvrde da smo to mi uradili, ali prema našim informacijama to ne odgovara činjenicama, rekao je Danilov.

Regionalni gubernator Vjačeslav Gladkov, međutim, saopštio je ranije danas da su požar, koji je izbio u skladištu nafte u ruskom gradu Belgorodu u blizini granice sa Ukrajinom izazvali vazdušni napadi dva ukrajinska helikoptera, koji su ušli u vazdušni prostor Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter