Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 07:29
0

ISTEKAO ULTIMATUM OPKOLJENIM UKRAJINSKIM VOJNICIMA U SOLEDARU: Ko se ne preda sledi eliminacija!

Preostale ukrajinske jedinice imaju dve moguće opcije.

Opkoljenim ukrajinskim jednicama oko stanice Sol u Soledaru istekao je u 22 časa po srednje evropskom, odnosno tačno u ponoć po moskovskom vremenu.

UKRAJINA OD SJEDINJENIH DRŽAVA DOBIJA I STRAJKERE?! Zašto su za Kijev točkaši bolji za rat protiv Rusa nego Bredliji?

U pitanju je grupacija od nekih 500 pripadnika ukrajinske vojske koji su ostali odsečeni na više lokacija u samom gradu.

Situacija se na ovom pravcu menja iz časa u čas. Ruske trupe su uspele da preuzmu vatrenu kontrolu nad svim izlazima iz grada, a u međuvremenu nisu sve jedinice Oružanih snaga Ukrajine uspele da izađu iz okruženja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Preostale ukrajinske jedinice imaju dve moguće opcije.

Prva probijanje iz obruča pod borbom

Pokušati da se borbom probiju u toku ove noći (što će verovatno i učiniti) ili ostati i garantovano biti opkoljen već sutra.

Navodno je oko 500 ljudi, koji su obezbeđivali povlačenje, „zaglavljeno“ u Soledaru. Mislim, dakle, da će noćas pokušati da se probiju.

Sa političke tačke gledišta, njihova predaja je neprihvatljiva za zvanični Kijev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter