Izvor: TANJUG
25.10.2022 u 13:32
0

ITALIJA SE NE DA: Meloni izjavila da ucene Putina ne prolaze, italijanska vlada neće popustiti!

Nova italijanska vlada neće pristati na ucenu ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavila je danas premijerka Ðorđa Meloni i navela da se zemlja suočava sa nekim od najtežih izazova od Drugog svetskog rata.

U prvom obraćanju u parlamentu, Meloni je rekla da će njena nacionalistička, desničarska koalicija, učiniti da se njen glas čuje u Evropi i da joj nije potreban nikakav nadzor stranih vlada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Meloni je naglasila da će nastaviti politiku bivšeg premijera Marija Dragija u podršci Ukrajini u njenom sukobu sa Rusijom.

PREMIJERKA MELONI IZJAVILA: „SAD i svi njihovi partneri u NATO-u mogu da računaju na Italiju“

– Popuštanje Putinovoj uceni energentima ne bi rešilo problem, već bi ga pogoršalo, otvarajući put daljim zahtevima i ucenama, kazala je italijanska premijerka.

Ona je rekla da će vlada ponuditi finansijsku podršku porodicama i firmama koje su pogođene energetskom krizom, upozoravajući da će visoka cena toga značiti da bi njena administracija možda morala da odloži neka od svojih izbornih obećanja.

– Kontekst u kome će vlada morati da deluje je veoma komplikovan, možda najteži od Drugog svetskog rata, rekla je Meloni i upozorila da bi ekonomija sledeće godine mogla da uđe u recesiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter