Izvor: TELEGRAF
22.10.2023 u 10:19
1

IZRAEL UPOZORIO PALESTINCE: „Ko ne napusti sever Gaze smatraće se saučesnikom Hamasa“

Poruka je dostavljena na flajerima sa imenom i logom Izraelskih odbrambenih snaga i poslata ljudima putem audio poruka na mobilnim telefonima širom Pojasa Gaze.

Palestinci su rekli da su dobili nova upozorenja izraelske vojske da se presele sa severa Gaze na jug pojasa – u suprotnom mogli bi da budu identifikovanio kao simpatizeri terorističke organizacije.

Reuters prenosi da je poruka dostavljena na flajerima sa imenom i logom Izraelskih odbrambenih snaga i poslata ljudima putem audio poruka na mobilnim telefonima širom Pojasa Gaze.

DOK PALESTINCI GINU I PATE: Šef Hamasa uživa u luksuzu daleko od Gaze, a njegovi sinovi se provode po svetu! (VIDEO)

„Hitno upozorenje stanovnicima Gaze. Vaše prisustvo severno od Vadi Gaze stavlja vaš život u opasnost. Ko odluči da ne napusti sever Gaze i preseli se južno od Vadi Gaze, mogao bi da bude identifikovan kao saučesnik terorističke organizacije“, piše na letku.

Izrael je ranije upozorio Palestince da se presele na jug, iako su Palestinci rekli da im ranije nije rečeno da bi se mogli smatrati simpatizerima „terorista“ ako to ne urade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZRAEL UPOZORIO PALESTINCE: „Ko ne napusti sever Gaze smatraće se saučesnikom Hamasa“”

  1. Kao direktor bezbednosti jedne nevladine organizacije više puta sam ulazio u Gazu do 2018. U prvom, isto tako, asimetričnom ratu između Izraela i Hamasa u 2009. godini ubijeno je 1417 Palestinaca i 13 Izraelaca – 109 za jednog; dva izraelska oka za 218 palestinskih. Do sada je ubijeno 306 izraelskih oficira i vojnika i niko od njih nije bio nevini civil. Na drugoj strani, u zverskom bombardovanju Gaze, pobijeno je 1766 nevine palestinske dece i niko od njih nije bio HAMAS jer je prerana smrt, bar neku od njih, sprečila da to postanu. Koliko još palestinske dece treba da bude pobijeno u narednim danima da bi se ponovila ova krvava jednačina smrti?
    Okupirani i porobljeni sužnji imaju i ljudsko i božansko pravo na sve vidove otpora uključujući i oružani. Nevini civili na obe stane ne smeju biti napadani i ubijani, a izraelski OKUPATOR mora da ode sa teritorija predviđenih za palestinsku državu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter