Izvor: BSC Happy
20.09.2023 u 07:14
0

JERMENI PRED KAPITULACIJOM?!? TRAŽE PREGOVORE sa AZERBEJDŽANOM: MOSKVA je DONELA ODLUKU!

Azerbejdžan je 19. septembra popodne pokrenuo „antiterorističku operaciju“ u Nagorno-Karabahu. Baku traži ostavku vlasti Karabaha i povlačenje jermenskih trupa. Posle skoro 4 sata borbi, vlasti NKR su zatražile pregovore.

 – Karabaška strana apeluje na azerbejdžansku stranu sa predlogom da odmah prekine vatru i sedne za pregovarački sto kako bi se rešila trenutna situacija – navodi se u saopštenju.

Nakon početka „antiterorističke operacije“, zabeležene su eksplozije u Stepanakertu i drugim gradovima u regionu. Ministarstvo odbrane Azerbejdžana izvestilo je o uništenju radarske stanice i gušenju vatrenih položaja vojske Karabaha.

Rusija i EU pozvale su strane u sukobu da se vrate pregovorima. Predsednik komiteta Državne dume za odbranu Andrej Kartapolov primetio je da ruski mirovnjaci u Nagorno-Karabahu nemaju pravo da koriste oružje sve dok nema pretnje po njih same.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter